Emeklilerin çağrısı  haksız değil

Güncelleme Tarihi:

Emeklilerin çağrısı  haksız değil
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2024 07:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hayat pahalılığının kader olmadığını ve biteceğini vurgulayarak, “Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır. FETÖ tarafından kumanda edilen fiyat anarşistlerine de göz açtırılmamalı” dedi.

Haberin Devamı

MHP Lideri, dün partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantılarının ardından düzenlediği basın toplantısında şöyle konuştu:

FİYAT ANARŞİSTLERİ

“Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır. Enflasyonla mücadele başarıya ulaşacak, fiyat ve finansal istikrar Türkiye ekonomisinin zincirlerini kıracaktır. Marketlerde fiyat etiketlerini günbegün değiştiren, vatandaşlarımızın sofrasına kan doğrayan kim olursa olsun dürüst olamaz, düzgün olamaz, bu milletin evladı olmayı da hak edemez. FETÖ tarafından kumanda edilen fiyat anarşistlerine, karaborsa meraklısı bozgunculara, fırsatçılığı geçim kapısı gören ahlaksızlara göz açtırılmamalı, denetim ve kontroller amasız, fakatsız sıklaştırılmalıdır. Enflasyon düşürülecek, ekonomideki konjoktürel sarsıntılar süratle önlenecektir.

Haberin Devamı

MAHUT ŞAHIS İÇİN SON GÖRÜNDÜ

CHP ile DEM yan yana, diğerleri de yedektedir. Zillet masanın altıyla üstü yer değiştirmiştir. Oyunu görüyoruz, rol paylaşımını okuyoruz. Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. İstanbul’da davetiye polemiği çıkaran, Cumhurbaşkanı yardımcılığı peşine düşerek şehremini görevini terk eden, partisinin eşbaşkanı gibi hareket eden mahut şahıs için son görünmüştür.

ÖZEL’E ATATÜRK YANITI

Özgür (Özel) Bey’in, halüsinasyon görerek yaptığı konuşma ruh sağlığı hakkında hepimizi kaygılandırmıştır. ‘Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor’, diyerek tuhaf bir açıklamada bulunmuştur. Bizim anlayamadığımız Özgür Bey’in, hangi ara aziz Atatürk’le temas kurduğu, nasıl konuştuğudur. Şayet ruh çağırma seanslarına katılıp bir sonuca ulaştığını iddia ederse kendisine yazık olacaktır. Yok uyduruyorsa, bu defada palavracı ve siyasi meddah olarak anılmayı hak edecektir. Bugünkü CHP, Atatürk’ün partisi değil, DEM’in oyun uşağı, Türkiye düşmanlarının altı oklu uydusudur. Özgür Bey’in ne yiyip ne içtiğine biraz dikkat etmesi tavsiyemizdir. Teröristlerle DEM’lenen bir parti Atatürk’ün partisi olamaz. CHP’de, Atatürk’ten geriye hiçbir şey kalmamıştır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!