Yanlış ama yedirmeyiz

Güncelleme Tarihi:

Yanlış ama yedirmeyiz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2013 02:11

BAŞBAKAN Erdoğan, 10 Kasım törenleri sırasında kendisini protesto eden bir vatandaşa “Gavat” demesiyle gündeme oturan Adana Valisi Hüseyin Avni Coş için, “Provokatif eylemlere valilerimizi yedirmeyiz” dedi. Erdoğan dün partisinin grup toplantısından ayrılırken gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bir defa çok açık net söyleyeyim; arkadaşımızın oradaki tavrını doğru bulmuyorum. Ancak arkadaşımıza yapılan oradaki tavırları da niçin bu medya eleştirmez? O törende valiye yönelik ‘Hükümet istifa’ ve ‘Allah belanı versin’ hakaretlerinde bulunuluyor. Bütün bunlar yapılırken... O da bir insan... Kalkıp böyle bir şey yaptı. Ben oradaki o ifadeyi tabii ki doğru bulmuyorum. Onun için de İçişleri Bakanı’na gerekli talimatı verdim, gerekli incelemeyi yapacaklar. Ama kusura bakmasınlar; bu tür bir çok provokatif eylemlere de biz valilerimizi kolay kolay yedirmeyiz.”

BEDELLİ TEKLİFİ UÇUK

Erdoğan, CHP’nin yıllık geliri 14 bin TL’nin altında olanlara bedelsiz askerlik önerisi için de ‘çok uçuk’ yorumunu yaptı. Erdoğan, “CHP kendisine göre bir yarışın içerisine girmek istiyor. Biz herşeyimizi TSK ile olgunlaştırarak yapıyoruz, kanaatlerini alıyoruz. Yani bu oy beklentisi başka bir şey değil” dedi.

OMURGALI OLACAKSIN

Erdoğan, halkın çirkin, kötü gördüğüyle mücadele edeceklerini belirterek, “Kızlı erkekli öğrenci evleri” tartışmalarına yönelik mesaj verdi. Erdoğan, Meclis grubunda konuyla ilgili, “Siyasi parti olarak ülkenin ve dünyanın sorunları hakkında görüş bildirir, tarafımızı belli ederiz. Efendim ‘ben taraf değilim’, bu oyunlara gelmeyin, bitaraf olan, bertaraf olur. Omurgalı olacaksın omurgalı. Rüzgar önünde yaprak gibi sallanandan bir şey olmaz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!