Facebook'tan silinen fotoğrafları geri alma | Mümkün mü?

Güncelleme Tarihi:

Facebooktan silinen fotoğrafları geri alma | Mümkün mü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2017 10:51

Facebook'ta kullanıcıların önceden bir şekilde sildiği fotoğrafları oluyor ve bu fotoğrafları bazen geri yüklemek istiyor. Ancak silinen fotoğraflar bilindiği kadarıyla geri getirilemiyor. Peki gerçekten de Facebook'ta silinen fotoğrafları geri alma yolu yok mu? Yoksa ince bir ayar mı gerekiyor?

Haberin Devamı

Facebook'ta kullanıcıların en çok merak ettiği noktalardan biri silinen mesaj veya fotoğrafların geri getirilebilme imkanının olup olmaması. Mesajların nasıl geri getirileceğini daha önce aktarmıştık ve bunun kısmen mümkün olduğunu söylemiştik. Peki aynı şey fotoğraflar için de geçerli mi? Yani Facebook'ta silinen fotoğrafları geri alma yolu var mı? 

Facebooktan silinen fotoğrafları geri alma | Mümkün mü

Facebook'ta yedeğinizi almanız çok önemli. Eğer bunu yapmadıysanız üzgünüz ki silinen fotoğrafları geri getirmenin imkanı yok. Facebook'ta verilerinizi yedeklemek için Ayarlar kısmına girip Genel sekmesi altında Facebook arşivini indir butonuna tıklamanız gerekiyor. Bunu yapmanız halinde Facebook profilinizin son hali bilgisayarınıza inecek ve bir nevi Facebook hesabınızı yedeklemiş olacaksınız.

Ancak yedekleme işlemi yaptıktan sonra yedekleme öncesi fotoğraflara geri dönme şansınız var; aksi halde silinen fotoğraflar maalesef geri getirilemiyor. Özetle, daha önce Facebook hesabınızın yedeğini kendiniz almadıysanız boşuna silinen fotoğrafları geri getirmeye çalışmayın, maalesef söz konusu değil.

BAKMADAN GEÇME!