Facebook'a yeni özellik geliyor

Güncelleme Tarihi:

Facebooka yeni özellik geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 11:38

En çok kullanılan sosyal medya araçlarından biri olan Facebook, haberler akışı için yeni güncelleme hazırlığında.

Haberin Devamı

En etkili sosyal medya araçlarından biri olan Facebook, sık sık şikayet aldığı haberler akışı için yeni güncelleme hazırlığına gidiyor. Böylece haberler kısmı artık daha düzenli olacak.

Facebook, haberler (news feed) sekmesinde önemli bir güncelleme yapacak. Bu güncelleme ile birlikte, kullanıcıların sıkça şikayet ettiği haberler sekmesindeki kalabalığa yeni bir düzen getirilecek. Haberler akışını organize etmek için çalışmalara başlayan Facebook, bu sekme için yeni bir özelliği test etmeye başladı bile. Gelecek olan güncelleme sayesinde sürekli akış halinde olan haberler bölümünde kendi içinde farklı sekmeler yer alacak. Böylece arkadaş çevrenizin veya üye olduğunuz grupların yaptığı paylaşımları, kategorilerine uygun sekmelerde yer almaya başlayacak.

Haberin Devamı

Henüz test aşamasında tuttuğu bu özellik için zaman konusunda Facebook kesin bir açıklama yapmadı. Haberler sekmesindeki karışıklıktan şikayet eden kullanıcıların  şikayetleri değerlendirmeye alınarak böyle bir özelliğin getirtildiği ve bu özelliğin  kısa süre içinde Facebook' ta yer alması bekleniyor. Böylelikle kullanıcı şikayetlerinin de azaltması hedefleniyor. Aynı uygulamanın mobil cihazlar için de yapılması planlanıyor.

FACEBOOK HAKKINDA

2004 yılında kurulan Facebook'un kullanıcı sayısı milyarı bulmuştur. Merkezi Amerika Kaliforniya' da yer alan Facebook' un CEO'su olarak da Mark Zuckerberg görev yapmaktadır. Facebook, dünyanın en fazla ziyaret edilen internet sitelerinden biridir. Facebook sürekli yeni güncellemeleri ve yenilikleri ile gündeme gelmeye devam etmektedir.

Facebooka yeni özellik geliyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!