Enerjinizi içe harcamayın

Güncelleme Tarihi:

Enerjinizi içe harcamayın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 20:51

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki son gelişmeleri değerlendirmek ve yol haritası belirlemek üzere düzenlenen Kızılcahamam kampında parti içi muhalefete gönderme yaparak “Ülkemizin ve dünyanın gündemi yoğunken, enerji içe harcanmamalı” dedi.

Haberin Devamı

MHP’nin Başkanlık Divanı, Merkez Yürütme Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Meclis Grubu, Patalya Otel’de buluştu. Bahçeli’nin Ülkücü Şehiter Anıtı’na çiçek bırakması ve dua etmesiyle başlayan kampın ana gündem maddeleri, yeni anayasa ve yasama çalışmaları, Ortadoğu ve Suriye başta olmak üzere dünya gündemi, terör ve ekonomi oldu. Milletvekilleri ve MYK üyelerine partinin yeni anayasa konusundaki görüşlerini içeren kitap ve broşür dağıtıldı.

‘BAŞKANLIK’A KARŞIYIZ

Kitapta ve sunumda MHP’nin, yeni ve sivil bir anayasa istediği, bu konuda başlayan çalışmalara sonuna kadar katkı vereceği ifade edilirken, başkanlık sistemine ise karşı olduğu vurgulandı.

MHP Lideri Bahçeli, açılıştaki kısa konuşmasında, yeni anayasa, AB uyum yasaları, bütçe gibi yasama konuları yanında, başta terör örgütü PKK ve Suriye sorunu olmak üzere önemli meselelerle Türkiye’nin karşı karşıya olduğunu kaydetti. Muhaliflere ve olağanüstü kurultay çalışmalarına doğrudan yanıt vermeyen Bahçeli, böyle bir ortamda siyasi partilerin de gündeminin bu meseleler olması gerektiğini belirterek, “Ülkemizin ve dünyanın gündemi böyle yoğunken, enerji içe harcanmamalı. Enerjimizi boşa harcama lüksümüz yoktur” dedi.

Haberin Devamı

MYK ve milletvekilleri Bahçeli’ye ‘Sonuna kadar arkanızdayız’ mesajı verdi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!