Üç üniversiteden ortak eğitim konferansı

Güncelleme Tarihi:

Üç üniversiteden ortak eğitim konferansı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2017 11:17

11-12 Kasım tarihlerinde Eğitimde Gelecek Konferansı (EGK17) düzenlenecek. Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve MEF Üniversitesi Eğitim Fakültelerinin işbirliği ile yapılacak konferansın amacı, eğitime yeni bakış açıları katmak ve gelecekte sürdürülebilir eğitim hayatına katkı verecek değişiklikler yapmak.

Haberin Devamı

Boğaziçi, ODTÜ ve MEF Üniversitesi Eğitim Fakülteleri yeni bir konferans için bir araya gledi.  Üç üniversitenin işbirliğinde düzenlenecek ‘Eğitimde Gelecek Konferansı (EGK17)’, 11-12 Kasım tarihlerinde yapılacak. Amaç, gelecekte sürdürülebilir eğitim hayatına katkı verecek değişiklikler yapmak ve bu alana  yeni bakış açıları katmak olarak açıklanıyor.

Dört farklı tema kapsamında yapılacak sunum ve söyleşiler için ‘Dijital Çağda Eğitim-Öğretim’, ‘Eğitimde Eşitlik ve Adalet’, ‘Gelenekten Geleceğe-Yerelden Küresele İletişimde Eğitim’, ‘Gelecekte Öğretmen Eğitimi’ temaları belirlendi. Konferansa bildiri başvuruları Mayıs 2017’nin ilk haftası başlayacak. Başvurular www.egitimdegelecekkonferansi.com adresi üzerinden yapılabilir. ‘Eğitimde Gelecek Konferansı’nda Türkiye’nin her yerinden 1.300 katılımcının ağırlanması hedefleniyor.

BAKMADAN GEÇME!