Tekirdağ’ın 3 ilçesinde de YGS yapılacak

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağ’ın 3 ilçesinde de YGS yapılacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 10:04

Tekirdağ il merkezine yaklaşık 70 kilometre mesafede olması sebebiyle, Kapaklı ve Saray ilçelerini de kapsayacak şekilde Çerkezköy ilçesi YGS merkezi oldu. 

Haberin Devamı

Yıllardır (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) YGS için yol çilesi çeken 3 ilçenin öğrencileri için müjdeli haber geldi. Tekirdağ’a uzak olmaları ve birbirlerine yakın olmaları nedeniyle Saray, Kapaklı ilçelerini kapsayacak şekilde Çerkezköy ilçesinde 3 bin 500 öğrenci YGS’ye girecek.

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Çerkezköy İlçesi, Tekirdağ il merkezine yaklaşık 70 kilometre mesafede olup, öğrencilerimizin YGS’ye girmek için bu mesafeyi sabah çok erken saatlerde yola çıkmalarına rağmen trafik sorunu nedeniyle ÖSYM sınavlarına sürekli geç kalıyordu ve bu nedenle mağduriyetler yaşıyorlardı. Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde toplam 3 bin 500 öğrenci YGS’ye girecek. Müdürlüğümüzün talebi ve ÖSYM nezdinde yaptığımız girişimler sonucu ilçemiz YGS de sınav merkezi oldu. Bize ÖSYM nezdinde desteklerinden dolayı Tekirdağ Milletvekillerimiz Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve Metin Akgün’e teşekkürü bir borç biliriz” denildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!