Eğitim teknolojileri 2-3 Kasım’da

Güncelleme Tarihi:

Eğitim teknolojileri 2-3 Kasım’da
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2018 15:49

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 2-3 Kasım’da düzenlenecek ‘FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018’ için bildiri sunum başvuruları başladı.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) ‘FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018’ için bildiri sunumu başvuruları başladı. 2-3 Kasım’da Ankara ATO Congresium’da düzenlenecek etkinlikte öğretmen, akademisyen, öğrenci ve teknoloji sağlayıcılarının fikir ve tecrübelerini bildiriler ve atölye çalışmalarıyla paylaşmaları için imkân ve ortam oluşturulması amaçlanıyor. Ayrıca bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek zirveyle Türkiye’de eğitim teknolojileri alanında yapılacak yeni araştırmalara yön verilmesi, paydaşların iyi örneklerinin paylaşılması hedefleniyor.

3 BİN KATILIMCI 155 KONUŞMACI
Önceki yıl üç bine yakın katılımcı ve 155 konuşmacının yer aldığı zirvede 31 oturum, 4 panel ve 50 atölye çalışması yapıldı. Basılan bildiri kitabıyla zirve, eğitim teknolojileriyle ilgili gelişmelerin sadece takip edilmediği aynı zamanda gelecek için kayıt altına alındığı, alandaki Türkiye’nin en geniş çaplı etkinliği olarak kabul ediliyor.

Haberin Devamı

KODLAMADAN GELECEĞİN SINIFLARINA
Zirvede bu yıl yer alacak konu başlıkları ise şöyle: “Kodlama, Kod Eğitimi”, “Geleceğin Teknolojik Sınıfları”, “Oyun Tabanlı Öğrenme, Oyunlaştırma”, “Eğitimde Mobil Öğrenme”, “e-İçerik Geliştirme”, “Üç Boyutlu Teknolojiler”, “Eğitimde Bilinçli ve Güvenli İnternet Kullanımı”, “Eğitimde Etkin ET (Etkileşimli Tahta) Kullanımı”, “Eğitimde Engelsiz Bilişim”, “STEM”, “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme”, “Robotik Eğitimi”, “Teknoloji Destekli Öğretmen Mesleki Gelişimi”, “Uzaktan Eğitim”, “Nesnelerin İnterneti”, “Öğrenci Merkezli Eğitimde Teknoloji Destekli Başarılı Uygulamalar”, “Göç ve Acil Durumlarda Eğitim, Eğitim Teknolojileri ve Uygulamaları”, “Dil Öğretiminde Teknoloji Kullanımı”, “Yapay Zekâ”, “Bilişim Etiği”, “Eğitim ve Sosyal Medya”. 

FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi 2018’e “fatihprojesietz.meb.gov.tr” adresinden bildiri özetleri gönderilebilecek.

Sunum dilleri Türkçe ve İngilizce olacak Zirve’nin diğer önemli tarihleri ise şöyle:

Bildiri Özeti Son Gönderim Tarihi: 5 Ekim 2018
Kabul Edilen Bildirilerin İlanı: 15 Ekim 2018
Zirveye Dinleyici Olarak Katılım İçin Son Kayıt Tarihi: 1 Kasım 2018
Bildiri Tam Metni Son Gönderim Tarihi: 1 Aralık 2018

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!