Çorum'da öğrencilerin erken karne sevinci

Güncelleme Tarihi:

Çorumda öğrencilerin erken karne sevinci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2016 16:30

Kar yağışı nedeniyle yarın okulların tatil edilmesi dolayısıyla kent merkezindeki okullarda eğitim gören öğrencilerin karneleri bir gün erken verildi.

Haberin Devamı

Vali Ahmet Kara beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile Albayrak İlkokulunda karne dağıtım törenine katıldı.     

Okul Müdürü Hasan Bekdemir ile sınıfları gezen Vali Kara, kent merkezinde etkili kar yağışı dolayısıyla yarın okulların tatil edildiğini belirterek, öğrencilerin yarıyıl tatiline bir gün erken girdiğini söyledi.     

Okulların tatil edilmesi nedeniyle karne dağıtımının bugün yapıldığını söyleyen Kara, il genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 95 bin 444 öğrencinin karne sevinci yaşadığını dile getirdi.     

Öğrenci ve öğretmenlerin yorucu bir dönem geçirdiklerini aktaran Kara, geleceğin umudu ve ülkenin istikbali öğrenciler ile onları hayata hazırlayan öğretmenlerin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni etti.     

Haberin Devamı

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük de il genelindeki 22'si anaokulu, 241'i ilkokul, 156'sı ortaokul, 103'ü lise olmak üzere 522 okuldaki 95 bin 444 öğrenci ve 6 bin 177 öğretmenin yarıyıl tatiline gireceklerini belirterek, iki haftalık tatilin eğitim camiasına faydalı olmasını diledi.     

Vali Kara ve Büyük daha sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.     

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!