Valerie'den 'bikinili rövanş'

Güncelleme Tarihi:

Valerieden bikinili rövanş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2014 01:32

Aktris Julie Gayet ile gizli aşk yaşadığı ve first lady Valerie Trierweiler'i aldattığı ortaya çıkınca özel hayatı dünya basınına malzeme olan Hollande, ABD ziyaretine hazırlanıyor. Aldatılan sevgili Valerie Trierweiler ise Maurice Adası'nda bikinisiyle güneşin tadını çıkarıyor.

Haberin Devamı

François Hollande, Trierweiler ile birlikte gitmesi öngörülen ABD ziyaretine yalnız başına hazırlanırken, Trierweiler de zenginlerin tatil beldesi olarak bilinen Maurice Adası’nda bir bakan eşi ve bir aktris ile tatile çıktı.

Valerieden bikinili rövanş

Skandalı ortaya çıkaran Closer dergisinin “Güneşte rövanşını hazırlıyor” manşetiyle duyurduğu haberde, 49 yaşındaki Trierweiler’in geceliği 1.400 ile 1.900 euro arasında değişen suitte kaldığı belirtildi. Haberdeki bir diğer detay da Trierweiler'in, Hollande'ın eski sevgilisi ve dört çocuğunun annesi olan Segolene Royal'in yakın arkadaşıyla akşam yemeği yediği şeklinde. Closer'ın haberine göre Trierweiler'e tatilinde eşlik eden isimler Çalışma Bakanı Michel Sapin'in eşi ve aktör Gerard Jugnot'nun sevgilisi.

Haberin Devamı

KORUMALAR GERİ ÇEKİLDİ
Bu arada çiftin ayrılığı resmen Elysee’ye de yansıdı. Trierweiler'e tahsis edilen ve yılda 280 bin euroya mal olan beş danışman ile korumalar da geri çekildi. Elysee’nin sitesinde Trierweiler adına açılan resmi blog ve Twitter hesabı da kapatıldı. Trierweiler’e tahsis edilen ve sürekli evinin önünde bekleyen otomobil ile iki koruma da kaldırıldı. 31 Ocak’a kadar eski first lady’ye eşlik etmeye devam eden tek koruma da şubat başından itibaren çekildi.

KİRAYI ÖDEMEYE DEVAM EDECEK
Öte yandan Cumhurbaşkanı Hollande, Trierweiler’e tazminat ödemeye hazırlanıyor. Hollande, herhangi bir skandala yol açmadan ayrılabilmek için Trierweiler ile birlikte oturdukları ve Paris’teki apartman dairesinin aylık 3 bin euro olan kirasını ödemeye devam edecek.

TRIERWEILER KORKUSU

Trierweiler’in Le Parisien gazetesinin hafta sonu ekinde, “Kitap yazmayı düşünüyorum” şeklindeki açıklaması Elysee Sarayı'nda büyük panik yarattı. Yayınevlerinin büyük paralar önerdiği dedikodularını da duyan Hollande, Trierweiler ile uzlaşma yoluyla bitirmek istiyor. 20 yıldır Hollande’ı tanıyan ve 9 yıldır da birlikte yaşayan gazeteci Trierweiler’in, Hollande’ın “özel hayattan politikaya” pek çok sırrını paylaştığı biliniyor. Ekonomik politikalarındaki başarısızlık ve aşk skandalları nedeniyle anketlerdeki desteği yüzde 19’a gerileyerek, cumhuriyet tarihinin yeni bir rekorunu kıran Hollande’ın yeni bir skandalla anılması Elysee’deki danışmanları korkudan titretiyor.

Valerieden bikinili rövanş

Valerie Trierweiler geçtiğimiz yaz Yunan adalarında tek başına tatil yaparken böyle görüntülenmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!