Cumhurbaşkanı kızı da olsan...

Güncelleme Tarihi:

Cumhurbaşkanı kızı da olsan...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 21:37

Fransa Cumhurbaşkanı’nın kızı da dolandırıcıların kurbanı oldu. Flora Hollande, Çevre Bakanı annesi ve eşyalarıyla ödemesini yaptığı evin kapısında kalınca ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

FRANSA Cumhurbaşkanı François Hollande ile eski eşi Çevre Bakanı Segolene Royal’in kızı Flora Hollande’ın (24), ev kiralarken dolandırılması sonrası başlatılan soruşturma sürüyor. Başkent Paris’in en güzel caddelerinden birinde bulduğu bir daire için aylık 1200 Euro’luk kontrat imzalayan ve iki aylık da ön ödeme yapan Hollande, annesini de kefil göstermişti. 5 Eylül’de annesi ve eşyalarıyla geldiği dairenin kapısında kaldı. Kendisini ‘ev sahibi’ olarak tanıtan kişiye ulaşmak için bir süre uğraşan Hollande, dolandırıldığını anladı ve suç duyurusunda bulundu.

Bu tür dolandırıcılık olayları Fransa’da yaygın. Ancak dolandırılanın Cumhurbaşkanı ve Çevre Bakanı’nın kızı olunca basın olayla çok ilgilendi. Le Figaro gazetesi, ‘Hollande’ın yaşadığı dolandırıcılıktan kaçınmak için dört öneri’ başlığıyla bir haber hazırladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!