Döner dönmez 5 il dolaşacak

Güncelleme Tarihi:

Döner dönmez 5 il dolaşacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 22:26

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar’ı kapsayan Körfez turunun hemen ardından 16 Nisan’da yapılacak referandum için kampanya turuna çıkacak.

Haberin Devamı

Üç günde beş şehri ziyaret etmesi planlanan Erdoğan, cuma günü Kahramanmaraş’ta düzenlenecek toplu açılış töreninde referandumda ‘Evet’ oyu isteyecek. Cumartesi günü Elazığ ve Malatya’ya gidecek olan Erdoğan, pazar günü de Adıyaman ve Gaziantep’te anayasa değişikliğini halka anlatarak destek isteyecek.

Kahramanmaraş, Elazığ, Malatya, Adıyaman ve Gaziantep, 10 Ağustos 2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a en yüksek oy veren iller arasında yer almasıyla dikkat çekiyor.

Erdoğan, Anayasa değişikliğinin kabul edilmesinin ardından Mersin’de ve Başbakan Binali Yıldırım’la birlikte Aksaray’da halkla buluşmuştu. Erdoğan’ın halkla buluşmalarında meydanlarda sadece Türk bayrakları olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle Anayasa değişikliğinde milletvekili seçilme yaşının 25’ten 18’e indirilmesine dikkat çekecek. Erdoğan’ın hafta sonu programlarında, ilk kez Aksaray’da Ceyhun Çelikten tarafından seslendirilen “Tabii ki evet” benzeri yeni kampanya şarkıları kullanılacak.

BAKMADAN GEÇME!