Daha kalın daha tarz daha şık!

Nihayetinde kar kendini gösterdi, ceketler kalktı ve sahneyi şık paltolar, tarz montlar doldurdu. İşte sezonun en iyileri...

Haberin Devamı

Moda takipçilerine
Her sezon muhakkak bir palto ya da mont alarak sezonu yakından takip ediyorsanız bu kış alacağınız subay paltosu ya da asker yeşili, apoletli bir kaban olmalı. Yakaları kadife, kruvaze, siyah bir palto da olabilir. Deri detaylı, metal düğmeli, apoletli ve fermuarlı dış giyim, garanti çözüm olacak.
Nerelere bakmalı? Blender, V2K, Harvey Nichols, Guess ,H&M, Zara, Mango HE, Top Man veya Brandroom.

Ofis beylerine
Ceketle ve takımla da giyilebileceğinden pardösü varyantı olan, dizin üstünde biten, klasik, beli kuşaklı kabanlar en uygunudur

Nerelere bakmalı?
Vakko, H&M, Sarar, Burberry, Dockers, Stefanel, Pierre Cardin, Marks&Spencer
Sportif delikanlılara

Karlı, yağışlı havalar için puf montlar birebir. İçindeki dolgusu daha ince olan, belde biten fermuarlı montlar ille de bir jean gerektirmiyor, artık kumaş pantolonlarla da giyiliyor. Montlarla birlikte kravat bile takabilirsiniz.
Nerelere bakmalı? CK Jeans, H&M, Diesel, Tommy Hilfiger, YKM, U.S Polo ve DKNY Jeans.

Haberin Devamı

Cool ve asilere
Son üç sezondur deri montu iyice gözümüze sokmuşlardı. Bu sezonda deri ceketler, motorcu ‘biker’dan havacı modeline geçiş yaptı. Yakaları yünlü, havacı ‘aviator ve bomber’ ceketler bu kışa damgasını vuracak gibi.
Nerelere bakmalı? Gucci, Desa, Sabri Özel, Wrangler, Que, Matraş, Fabrika, Beymen ve Tween.

Pratik baylara
Her duruma, her yaşa giden bir mont modeli. Dört cepli, ne uzun ne kısa sayılan bu kabanlarla, tüm kış geçer. İster jean, ister ekoseli pantolonlarınızla kombinleyin.
Nerelere bakmalı? Beymen Club, W Collection, Ralph Lauren, Lacoste, Hugo Boss, Façonnable, Network ve Ramsey.

Yazarın Tüm Yazıları