Çocuklar 'kitap mezatı'nda el kaldıracak!

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar kitap mezatında el kaldıracak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 13:39

Çocuğunuzun 'mezat heyecanı' yaşamasını ister misiniz? Kadıköy'deki Sanatçılar Sokağı'nda bulunan Patika Sahaf’ta 22 Nisan Cumartesi 'Çocuk kitapları mezatı' düzenlenecek. Mezatın geliri Mersin’in Kuzucubulen Ortaokulu’nda okuyan çocukların kütüphanesine gidecek...

Haberin Devamı

Kadıköy'de bulunan Sanatçılar Sokağı'ndaki Patika Sahaf'ta her cumartesi gerçekleştirilen kitap mezatı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel olarak 'çocuklar için' düzenlenecek. 22 Nisan Cumartesi 14.00-15.00 arası düzenlenecek mezatta bu kez sadece çocuk kitapları satışa çıkacak. Mezata çıkacak kitaplar için çocuklar el kaldıracak.
Çocuk kitabı yazarı Ekin Köker de etkinlikte çocuklar için kitap imzalayacak. Mezatın tüm geliri Mersin’deki Kuzucubelen Ortaokulu Kütüphanesi'ne aktarılacak. Katkı sunmak isteyenler mezattan önce Patika Sahaf'a çocuk kitapları bırakabilir.

Etkinlik, 22 Nisan Cumartesi saat 14.00-15.00 arasında gerçekleşecek.

Çocuklar kitap mezatında el kaldıracak
Patika Sahaf'ta her cumartesi 15.00-17.00 arasında kitap mezatı düzenleniyor. 

Haberin Devamı

Patika Sahaf'ın 22 Nisan'daki çocuk mezatı için çağrısı şu şekilde: 

Nerede o eski bayramlar diye başladı söze tonton dede... Hani kedi merdivenleri dizerdik okulun camlarına; bayraklarla süsler, sabah erkenden uyanırdık o gün; hem de en bilinmez, en çocuk halimizle çekerdik en kaliteli kıyafetlerimizi üstümüze. Önce okuldaki törene, ardından da en yakın stadyumdaki şenliğe koşardık, pırıl pırıl çocukluğumuzu izlemeye.

Her şey artık kuru.
Her şey artık sıradan.
Her şey yavan.

Ve unutmayalım o neşeli şarkının dizelerini; "Bugün yirmi üç nisan, hep neşeyle doluyor insan..." Elimize balonlarımızı alıp sokağa çıkalım mesela; mesela güzel bir sokağa... Çocuklarımıza gökyüzünü gösterelim mesela; mesela uçurtma uçuralım... Mesela bir çocuk şarkısını ezberleyip birlikte söyleyelim; mesela Ilgaz Anadolu'nun sen yüce bir dağısın...

Mesela Patika Sahaf'a gidip Çocuk Kitapları Mezatı'na katılalım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!