Böhmermann fotomontaja rağmen ilgi görmedi

Güncelleme Tarihi:

Böhmermann fotomontaja rağmen ilgi görmedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2016 12:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret şiiriyle hakkında soruşturma açılan Alman komedyen Jan Böhmermann yeni programında yine skandal yaratmaya çalıştı. Ancak hazırladığı fotomontajla, beklediği ilgiyi göremedi.

Haberin Devamı

Almanya’nın tartışmalı komedyeni Jan Böhmermann yaz tatilinden sonra ZDF kanalında ‘Neo Magazin Royale’ adlı ilk programında Başbakan Angela Merkel, Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve Bild Gazetesi yayıncısı Kai Diekmann, sunucu Stefan Raab, Günther Jauch gibi Alman ünlüleri, fotomontajla yatakta çıplak bir araya getirdi. Kendisi de çıplak olarak Merkel’le Gauck’un arasına giren Böhmermann, seyircileri daha çok düş kırıklığına uğrattı. Seyirciler, Böhmermann’ın tatilden dönüşte, nasıl bir program yapacağını merak ediyordu. Ancak bu beklenti hayal kırıklığı yarattı. Böhmermann programında ünlüleri ti’ye aldı.

HOENESS YENİDEN BAŞKAN OLSUN!

Vergi kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle hapis yatıp çıkan Bayern Münih eski Kulüp Başkanı Uli Hoeness’in tekrar kulüp başkanı olması için bir sorun bulunmadığını söyledi. Bunu Alman hukuk devletinin mümkün kıldığını belirterek, “İçerde yatıp çıktıktan sonra ya cumhurbaşkanı olacağın, ya da idam edileceğin bir muz cumhuriyeti değiliz biz” diye Hoeness’in adaylığını alaya aldı.
Jan Böhmermann’ın ünlülerle yatakta çıplak fotomontajı Amerikalı şarkıcı Kanje West’in skandal ‘Famous’ şarkısına gönderme olarak yorumlandı. 

Haberin Devamı

Böhmermann fotomontaja rağmen ilgi görmedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!