Yetenek Kapısı nedir, nasıl kayıt olunur?

Güncelleme Tarihi:

Yetenek Kapısı nedir, nasıl kayıt olunur
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2022 15:38

Yetenek Kapısı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından organize edilen kariyer platformlarından birisidir. İşveren ve üniversite öğrencileri ya da mezunlarını bir araya getiren yetenek kapısı, İş/Staj ilanları, kariyer danışmanlığı, kariyer fuarları, etkinlikler gibi pek çok unsuru adaylarla buluşturuyor. Peki, Yetenek Kapısı nedir, nasıl kayıt olunur? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

Yetenek Kapısı güncel iş / staj ilanları, etkinlikler ve kariyer danışmanlığı hizmeti gibi çok sayıda fırsatları içermektedir. Adaylar, kamu ve özel sektörden binlerce işverenin yıl boyunca yayımladıkları ilanları takip edip, ilgilendiklerine başvurabilecek.

YETENEK KAPISI NASIL ÜYE OLUNUR?

Aşağıdaki bağlantıya tıkladıktan sonra Kayıt Ol’a tıkla, bilgilerini doldur ve 'Gönder' e tıkla.

Şifreni Oluştur
E-posta adresine gelen aktivasyon linkine tıkla, şifreni oluştur.

Giriş Yap
E-posta adresin ve belirlediğin şifrenle giriş yap.

Profilini Oluştur
Başvurularında işverenlerin dikkatini çekmek, diğer adaylardan farkını ortaya koymak için profil bilgilerini detaylıca doldur ve sertifika, eğitim katılım belgesi, portfolyo gibi evrakları “dokümanlar” bölümüne ekleyerek profilini daha da güçlendir.

Haberin Devamı

Fırsatları Keşfet
İş/staj ilanları, etkinlikler, kariyer fuarları, kariyer danışmanlığı ve daha birçok fırsattan haberdar olmak istiyorsan e-posta ve kısa mesaj ayarlarını profil sayfanda açık tut, Yetenek Kapısı’nı düzenli ziyaret etmeyi de unutma!

YETENEK KAPISI ÜYE OLMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ