MasterChef Vural kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef eleme gecesinde Vural Burnaz damga vurdu!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Vural kimdir, kaç yaşında, nereli MasterChef eleme gecesinde Vural Burnaz damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2022 00:29

MasterChef Vural'ın hayatı, yarışmanın son bölümüne damga vurdu. Yeni sezon heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de elenen isim bu hafta Vural Burnaz oldu. 8 yıldır aşçılık deneyimi bulunan ve yedeklerden ana kadroya giren MasterChef Vural kafe restoran mutfaklarında amatör olarak çalışmış. Yarışmaya oğlu için katıldığını söyleyen başarılı yarışmacı, programa Sakarya'dan katılmıştı. Peki, MasterChef Vural kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, MasterChef Vural Burnaz'ın hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

MasterChef Vural kimdir, sorusu ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. İddiası ile dikkatleri üzerine toplayan Vural Burnaz, bu hafta yarışmaya veda etti. Gözyaşlarını tutamayan MasterChef Vural amatör olarak kafe ve restoran mutfağında da deneyim kazanmış. 27 yaşındaki yarışmacı, 13 yıldır atamadığı adımı atmak için yarışmaya katıldığını söylemişti.

MASTERCHEF VURAL BURNAZ KİMDİR?

Vural Burnaz 27 yaşında ve profesyonel olarak 8 yıldır aşçılık deneyimi bulunuyor. 13 yaşından beri sektörde olan MasterChef Vural, kafe restoran mutfaklarında amatör olarak çalışmış.

Yarışmaya Sakarya'dan katılan Vural Burnaz, yedeklerden ana kadroya katılan son yarışmacı oldu.

Haberle ilgili daha fazlası: