Güllerin Savaşı 56. bölüm fragmanı izle! | Gülru'nun bebeğine ne olacak?

Güncelleme Tarihi:

Güllerin Savaşı 56. bölüm fragmanı izle | Gülrunun bebeğine ne olacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2015 10:19

Güllerin Savaşı 56. yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güllerin Savaşı'nda heyecan dorukta. Gülfem'in Ömer'le yaptığı iş birliğinden Gülru'nun bebeği nasıl etkilenecek? Güllerin Savaşı 56. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Güllerin Savaşı'nda Gülfem ve Ömer'in ittifak kurmasıyla dengeler değişecek... Sevilen dizi 56. bölümünde izleyenlerin nefesini kesecek. Güllerin Savaşı'nda bu hafta Gülfem ve Ömer ittifak kuracak. Peki Gülru'nun bebeğine ne olacak?

Güllerin Savaşı 56. bölüm fragmanı izle | Gülrunun bebeğine ne olacak

GÜLLERİN SAVAŞI 56. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Gülfem, kardeşini babalık davasından kurtamak için Ömer ile anlaşma yapacak. Bu anlaşmayı Gülru'ya kabul ettirmeye çalışırlarken, Gülru bebeğini kaybetme riskiyle karşı karşıya kalacak. Ömer, bebeğin kalp atışlarını duyunca Gülru'ya olan öfkesi azalacak. Ve bebeği için savaşacak. Peki  Gülru ve Ömer tekrar bir araya gelebilecek mi? 

BÜYÜK SIR ORTAYA ÇIKIYOR!
Gülfem'e gelen telefonla ortalık karışacak. Gülfem hayatının koca bir yalan üzerine kurulu olduğunu öğrenecek. Gülfem'in Gülru'ya olan öfkesi yavaş yavaş azalacak. Peki bu öfkeyi azaltacak büyük sır ne?

GÜLLERİN SAVAŞI 56. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


GÜLLERİN SAVAŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Güllerin Savaşı'nın son bölümünde, Gülru bebeğini Ömer'den korumak için ada'ya Duygu'nun yanına kaçtı.
Halide’nin sakladığı sırdan habersiz iki kız kardeş arasındaki savaş devam ederken, Gülru’nun ortadan kaybolması köşkü karıştırdı.
Ömer’le bir kez daha karşı karşıya gelen Cihan, Gülru’dan bir haber çıkmasını bekledi. Bu sırada Cihan'a gelen haberi Gülfem Ömer'e söyledi ve Ömer Gülru’nun peşine düştü.
Duygu’nun adadaki evine sığınan Gülru, kafasını toplayıp kaçış planını uygulamaya çalışırken işler sarpa sardı ve bir anda Ömer’i karşısında buldu. Bebeği için en doğru kararı vermeye çalışan Gülru, köşke yeni kurallarıyla döndü.
Ömer ve Gülfem anlaşması hiç kimsenin istemediği bir sonuca sebep oldu.

Haberle ilgili daha fazlası: