Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Ekim 2023: Neye imza attığınızı iyice kontrol edin

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Ekim 2023: Neye imza attığınızı iyice kontrol edin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:25

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcunda Merküryen Güneş tutulması gerçekleşecek. Ruh sağlığınız, arkanızdan dönen işler veya yurtdışı bağlantılı konular odağınızda...

Haberin Devamı

Arkanızdan konuşan çok olabilir. Bu dönem neye imza attığınızı iyice kontrol edin, hiçbir şeyi dikkatli okumadan kabul etmeyin. Kullandığınız elektronik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir.

Diğer yandan yurtdışı bağlantılı işlerinizi bu dönem halledebilirsiniz. Kendinizi bu dönem çok fazla sorgulayabilir, kendinizi iyi ifade edemediğiniz durumların ortasında kalabilirsiniz. Zihniniz oldukça yaratıcı olabilir, birçok fikir üretebilirsiniz ama hırsızlıkların artabileceğini düşünerek fikirlerinizi herkesle paylaşmayın.

Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz.

 28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması meydana gelecek. Enerjinizi doğru kullanmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz. İlişki yönetiminin önem kazanacağı ama bu alanda ciddi krizlerin gündeme gelebileceği bir tutulma bu...

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Ekim 2023: Neye imza attığınızı iyice kontrol edin

İlişki ve ortaklıklarda abartılı, fanatik davranışlarda bulunabilir, ufacık bir meseleyi kocaman hale getirebilirsiniz. İnatçılık, değişime kapalılık sizi zor bir duruma sokabilir. Bu günlerde denetimsiz şekilde para harcamayın. Kaza, çarpma ve düşmelere de dikkat! Spora gidiyorsanız kaslarınızı ve eklemlerinizi çok fazla zorlamayın.

BAKMADAN GEÇME!