Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Akrep Nisan 2023: Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Nisan 2023: Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 09:02

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda gerçekleşecek Jüpiter etkili dolunayda kabuğunuza çekilmek ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Uyku düzeninize ve dinlenmeye özen gösterin. İşin içinde Jüpiter olduğundan çok fazla çalışmak, koşturmak durumunda kalabilirsiniz ama kendinizi ihmal de etmeyin. En iyi senaryoda size ruhsal açıdan iyi gelebilecek bilgilere ulaşabilir veya terapiye başlayabilirsiniz.

Karşınıza çıkaracak fırsatlar arasında kalabilirsiniz. Bu yüzden olabildiğince net olun!

 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması meydana gelecek. İş ortamı, günlük işler, ev hayvanları, sağlık konusu odağınızda... Sağlığınız doğal bir koruma kalkanı altında olacak. Fiziksel veya ruhsal; her şekilde şifalanacaksınız! İş temponunuz artıyor, sürpriz iş fırsatları ve projelere hazır olun! Özellikle yurtdışı bağlantılı işlerle ilgilenmeniz gerekebilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Akrep  Nisan 2023: Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütebilirsiniz

Haberin Devamı

Kendi işinizi yapıyorsanız işinizi büyütebilirsiniz. Size fayda sağlayacak ve çok memnun kalacağınız çalışanlar işe alabilirsiniz. Yalnız tutulma 29’uncu derecede olduğundan dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var: 29 arada kalma, sıkışma ve sınırda kalma derecesidir. Bu yüzden bu dönem iş konularında kararsızlık yaşayabilir, karşınıza çıkaracak fırsatlar arasında kalabilirsiniz. Bu yüzden olabildiğinde net olun!

BAKMADAN GEÇME!