Gençlik ışıltısını yakalamak için nelere dikkat edilmeli?

Yüz bölgesinin yaşlanmasına bağlı, orta bölge olarak kabul edilen kısım deforme olur.

Haberin Devamı

Bu deformasyonlar cildi, yağ dokusunu ve kemik yapısını olumsuz yönde etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkiler nedeniyle kişi olduğundan daha yaşlı görünebilir. Bu deformasyonlar cildi, yağ dokusunu ve kemik yapısını olumsuz yönde etkileyebilir. Tüm bu olumsuz etkiler nedeniyle kişi olduğundan daha yaşlı görünebilir. 

Bu tavsiyeler cilt sağlığınız için birebir!

1. Düzenli su tüketimi önemli

Vücudunuza her gün yeterli miktarda sıvı almak cilt sağlığının en önemli kurallarından biridir. Vücudunuzun sıvı ihtiyacını kafein ve şeker açısından zengin içeceklerle karşılamak yerine, öncelikle sudan oluşan bir sıvı tüketim modelini benimseyin. Su ve doğal çaylar iç organlara iyi gelmesinin yanı sıra cildin kısa sürede daha parlak bir görünüme kavuşmasına da yardımcı olabilir.

2. Güneş kremini aksatmayın

Cilt, güçlü bir bariyer olmasına rağmen hala kendisini zararlı güneş ışınlarından koruyamaz. Bu ışınlar kırışıklıklara, yaşlılık lekelerine ve diğer cilt sorunlarına neden olabilir. Bu nedenle sadece plajda değil, yaz aylarında dışarı çıkarken de hem UVA hem de UVB ışınlarını bloke eden SPF'si en az 15 olan bir güneş koruyucu kullanılması tavsiye edilir. Ancak koruyucu ürünlerin gözenekleri tıkamaması için komedojenik olmaması ve akneye dayanıklı olması gerekir.

3. Cilt tipinize uygun ürünler tercih edin

Sağlıklı bir görünüm için yatmadan önce makyajın temizlenmesi çok önemlidir; içeriği ne kadar masum olursa olsun, ciltte uzun süre kalan makyaj malzemeleri cildin nefes almasını engelleyerek gözeneklerin tıkanmasına, sivilce ve siyah noktaların oluşmasına yol açacaktır. Bu etkiyi önlemek ve taze bir cilde sahip olmak için dermatoloğunuz aksini önermediği sürece yüzünüzü günde iki kez ılık su ve doğal temizlik ürünleriyle yıkamanız önemlidir. Sivilce sorununuz varsa antibakteriyel özelliğe sahip, doğal içerikli ürünlere de öncelik verebilirsiniz. Temizlerken kan dolaşımını hızlandırmak için dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapmanız ve duruladıktan sonra yumuşak bir havlu/peçete ile kurulamanız da önerilir.Bu faktörlere dikkat ederek sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek, gençlik ışıltısını korumak ve sağlıklı bir görünüm elde etmek için yardımcı olabilir.

Trinity Lift ile de daha hızlı ve daha uzun ömürlü sonuçlara ulaşabilirsiniz

Yaşlanma ve çeşitli çevresel faktörler sarkma, leke, matlık gibi cilt sorunlarına neden olabiliyor. Trinity Lift tedavisini kullanarak kısa sürede daha hızlı, daha uzun ömürlü sonuçlara ulaşabilirsiniz. Bu yöntemi tercih eden hastalar sıkı, canlı ve kusursuz bir cilt görünümü isteyenlerdir.

Geliştirilmekte olan bu tedavide diğer yöntemlerden farklı olarak cilde hiçbir şey enjekte edilmemektedir. Bu süreçte ortaya çıkan enerji seviyeleri cilt dinamiklerini farklı şekillerde harekete geçirir. Bu sayede kişinin yüzü daha sağlıklı ve genç olacaktır.

Trinity Lift ameliyatı tüm yüz bölgesini olumlu etkilediği için mutlaka uzman bir kişi tarafından yapılmalıdır. Yanlış uygulama geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açabilir. Bu yazı yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve bir doktorun tavsiyesi veya teşhisinin yerine geçme amacı taşımaz.

Yazarın Tüm Yazıları