Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan
Nilay Uzun İnan

Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor

Dünyayı gezdiren Özlem Tunca, sürpriz bir düğünle evlendi.

Haberin Devamı

Kanaltürk ekranlarında, her pazar bizlere dünyayı gezdiren Özlem Tunca ve programın yönetmeni Yasin Esirgenç, sürpriz bir düğünle evlendiler. “Dominik Cumhuriyeti'nde muhteşem bir düğün töreni yaptık. Yani anlayacağınız gezginlerin evliliği de gezerek oluyor” diyen sunucumuz, evlilik heyecanını Hürriyet Aile ile paylaştı.

Programınızın yönetmeni Yasin Esirgenç’le Dominik Cumhuriyeti’nde rüya gibi bir düğünle evlendiniz. Düğüne geçmeden önce bu aşk nasıl başladı acaba onu öğrenebilir miyiz?

Gerçekten de aynı masal tadında bir düğün gerçekleştirdik. Hala bakmaya doyamıyoruz resimlere. Darısı tüm bekarların başına. Ama biz gezginlerin düğünü de gezerek oluyor. Sabit kalamadığımız için gezerken aradan çıktı düğün işi de.

Yasin Bey ile biz çok eskilerden tanışıyoruz. 6 yıllık hikayemiz var. Kendisi ile Ankara'da bir çekimde tanışmıştık. Önce dikkatimi çekmemişti ama sonra sohbet ettikçe, birbirimizi tanıdıkça arkadaşlığımız aşka dönüştü. Ankara'da başladı aşkımız. Ve hala aynı aşk daha da üstüne eklenerek devam ediyor.

Haberin Devamı

OKYANUSTA SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Evlenme teklifini nasıl aldınız?

Evlenme teklifi çok ilginç bir ortamda gerçekleşmişti. Malezya'da okyanusta dalış yapıyorduk. Su altını keşfederken bir anda parmağıma yüzük takmıştı. Sonra sudan çıkıp evlenme teklif etmişti. Çok ilginç yanları var yönetmenimizin. Hayal gücü kuvvetli olduğu için sürprizleri de ilginç oluyor. Şanslıyım gerçekten (gülüyor).

Dominik’te evlenme fikri kimden çıktı peki?

Aslında biz çekim için gitmiştik Dominik Cumhuriyeti'ne. Çekimlerimiz sırasında plajlarda bu şekilde evlenenleri bol bol görmüştük. Çok meşhur bu tarz plaj düğünleri orada. Hatta “Ne güzel, ne unutulmaz anı oluyordur burada evlenenler için” diye konuşuyorduk aramızda. Yasin Bey de çok beğenmiş, aklına koymuş böyle bir düğünü. Türkiye'ye dönmeden önce de sürpriz yaptı bana.

Evlilik heyecanı nasıldı, orada evlenmek nasıl bir duygu?

Çok heyecanlanmıştım. Çekimleri bitirip evlenmeye gitmiştik. Herkesin gözü bizim üzerimizdeydi. Son iki gün güzel bir anı oldu bizim için. En ilginç olan şey bence başka bir geleneğe göre düğün olmasıydı. Stressiz, sakin, sıra dışı bir düğündü. Deniz kenarında rahat, püfür püfür bir nikah oldu. İspanyol çalgıcılar gitarlarıyla bize eşlik etti, danslarımızı başımızdan aşağı atılan gül yapraklarıyla yaptık. Ayrıca bende topuksuz ayakkabı vardı, Yasin Bey'in de ayakları çıplaktı. Her şey plaja uygun ve özgürce gerçekleşti. Tamamen beyazlara bürünmüştük.

Haberin Devamı

Güzel bir balayı da olmuştur sizin için aynı zamanda.

Kesinlikle, balayına gidilecek çok güzel bir yer Dominik Cumhuriyeti. Uygun fiyatlarıyla dünyaca tercih edilen bir ada.

Dominik’te yanınızda kimler vardı?

Dominik Cumhuriyeti'nde yanımızda kimse yoktu. Çünkü aniden planlanmış bir düğün oldu. Ama daha önceden planlı bir düğün olsaydı ailemizi getirebilitdik. Onlar da çok mutlu olurlardı. Bu tarz ilginç düğünlere masraf yapmak, daha akılcı geliyor bana. Ücret olarak da çok daha uygun aslında. Böyle bir düğün fikri olanlara Dominik Cumhuriyeti'ni tavsiye ederim.

“İKİ FARKLI KÜLTÜRDE, İKİ FARKLI UNUTULMAZ DÜĞÜN YAPTIK”

Aileniz, arkadaşlarınız nasıl tepki gösterdi? Türkiye’de de Ankara’da düğün gerçekleştirdiniz. İki düğün yapmak nasıl bir duygu?

Haberin Devamı

Çevremizden kimsenin haberi yoktu böyle bir düğün yapacağımızdan. Gerçi bizim de böyle bir planımız yoktu. O an da çok istedik keşke yanımızda sevdiklerimiz olsa diye. Ama her anını görüntüledik. Gelince de tüm yakınlarımıza gösterdik resimleri ve videoları. Hatta düğün davetiyemizi bile bu resimlerden yaptık. Böylece çöpe atılmayıp, davetiyemiz birçok sevenimizin evinde ya albümlerine girdi ya da buzdolabının üzerine yapıştı.

İki düğün oldu, iki ayrı heyecan yaşadık. Dominik'teki bizim için yeterliydi aslında. Ama hem ailelerimiz Ankara'da olduğu için hem de yakınlarımız küsüp, darılmasınlar diye Ankara'da da bir düğün yapmak icap etti. Çifte düğün yaptık (gülüyor). Ankara'daki düğün de güzel oldu. Ankara havalarıyla, güzel yöresel müziklerle bol bol oynadık. İki farklı kültürde, iki farklı unutulmaz düğün yaptık. Dominik'teki bambaşkaydı, daha çok akıllarda kaldı. Zaten Ankara'daki düğünde de Dominik'te yaptığımız düğünün videosunu paylaştık.

Haberin Devamı

İSTEYENLER VİDEOYU BURADAN İZLEYEBİLİRLER!

Evliliğin başlarındasınız ama sormadan geçemeyeceğim. Nasıl gidiyor evlilik?

7 Temmuz'da yaptık düğünümüzü. Evli olmak bence güzel bir şey. İnsanın sevdiği insanla bir ömür boyu beraber yaşamayı planlama duygusu harika bir şey. Allah uzun ömürler versin her ikimize de, biz de sevgimizi doya doya yaşayalım inşallah.

Evlenince insanın duyguları karşılıklı olarak daha da kuvvetleniyor bence. Genelde insanlar evlenmekten korkuyor, çekiniyor ama bence gereksiz korkular bunlar, evliliği kesinlikle tavsiye ediyorum.

“BEBEĞİMİZLE DÜNYAYI GEZEREK SUNARIZ PROGRAMIMIZI”

Bu yoğun tempoda bebek hayaliniz var mı peki?

Haberin Devamı

Bebek hayali olmaz mı (gülüyor). İş temposu bu sıralar biraz yoğun ama planlarımızda var tabii. Bebek olursa da onunla gezeriz. Beraber sunarız programı.

Normalde eşlerin aynı işte çalışması pek tavsiye edilmez ama sizin için bu durum tam tersi oldu sanırım yoksa birbirinizi göremeyecektiniz. Beraber çalışmak nasıl?

Beraber çalışmak genelde negatif olarak görülür. Ama biz çok memnun ve mutluyuz. Her açıdan birbirimize güç veriyoruz, her konuda birbirimizi tamamlıyoruz. Bence aynı işte çalışmak çok keyifli. Hep yan yana olmak güzel bir duygu. Eğer ben ya da sadece o gezseydi, böyle bir programı yalnız yapsaydık, ikimiz için de çok zor olurdu. Ayrı kalmak çok güç olurdu. Bu proje dışında da biz daha önce yaklaşık 4 yıl Türkiye'yi gezen bir program yapmıştık. Yine beraberdik. Ayrı işlerde çok zor olurdu bizim için. Çünkü çıkıp 20 gün gelmediğimiz oluyor eve. Beraber gezmenin güzel avantajlardan biri de dünyanın herhangi bir köşesinde, her türlü sosyal aktiviteyi beraber yapma şansına sahip olmamız. Bu da çok güzel. Bir macerayı beraber yaşamak güzel bir anı oluyor ikimiz için de. Ben çok mutluyum.

Hayranlarınızdan nasıl tepkiler geldi?

Programımızın hayranları gerçekten de çok mutlu oldular. Biz millet olarak düğünü seviyoruz, başkasının mutlu olması bizi mutlu ediyor. Onlar da bu mutluluğumuzu paylaştılar. Gelinliğimi çok beğendiler, görüntüleri çok beğendiler. Birbirimize çok yakıştırdılar. Herkese çok teşekkür ediyorum. Hatta hayran kitlemiz daha da arttı.

Programınıza devam ediyorsunuz değil mi, herhangi bir değişiklik yok?

Tabii programımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Çok ilginç, harika keşif rotaları var yeni çekim planlamamızda. Dünyanın her yerine giden bu gezi macerasına devam ediyoruz. Her pazar Kanaltürk’e, saat 14.45'te programımıza davet ediyorum herkesi.

Röportaj: Nilay Uzun İnan 

DOMİNİK CUMHURİYETİ'NDE GERÇEKLEŞEN MUHTEŞEM DÜĞÜNDEN KARELER


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor


Gezginlerin evliliği de gezerek oluyor