Burun estetiği ile baştan aşağı değişen ünlüler

Burun estetiği operasyonu kişiyi tamamen değiştiriyor!

Haberin Devamı

Burunda yapılan bir estetik operasyon yüzün diğer organlarında değişiklik varmış gibi görünmesini de sağlıyor. Örneğin, büyük olan bir burun estetik ameliyatı ile küçültüldüğü zaman aslında ince olan dudaklar daha kalın gözüküyor. Aynı şekilde, burun küçüldüğü zaman elmacık kemikleri de belirginleşebiliyor.

BURUN ESTETİĞİ YAPTIRAN 10 YERLİ ÜNLÜ (FOTO GALERİ)

Yüze gelen bu taze ve yeni ifadenin neden kaynaklandığını pek çok kişi tam anlayamıyor. Yani çoğu zaman çevredekiler burunda estetik olmasından ziyade elmacık kemiklerinin doldurulduğunu da zannedebiliyor. Birçok ünlü de kaşla göz arasında bir burun estetiği operasyonu geçirerek yüzlerine gelen yeni güzelliğin sebebini anlamayı bize bırakıyor.

Öte yandan bazı ünlüler ise burun estetiği operasyonu geçirdikten sonra tamamen değişiyor. Peki kim bu önceden çok büyük, ya da kemerli bir burnu olan ve operasyondan sonra adeta bir başkasına dönüşen ünlüler?

Haberin Devamı

Blake Lively – Burun estetiği operasyonu geçirmeden önce büyük ve kemerli bir burnu vardi. Küçük bir operasyon ile hem burun kenarlarını daralttırdı, hem de kemerinden kurtuldu. Yeni görüntüsüyle 5 yaş gençleşti ve kesinlikle çok güzelleşti.

Ashlee Simpson – Güzel bir yüzü olan Ashlee Simpson sağlık sebepleri ile yaptırdığı burun ameliyatına biraz da görsellik katılmasını istedi. Büyük ve kemerli burnu gidince yüzünün güzelliği ortaya çıktı.

Penelope Cruz - Burun estetiği ile tamamen değişen ünlülerden biri de Penelope Cruz. Büyük burnundan estetik operasyonu ile kurtuldu. Yeni burnu yüzüne incelik kattı.

Fergie – Fergie’nin eski burnu geniş ve etliydi. Burun estetiği operasyonu ile burnunu daralttırdı ve bu yeni görünümü yüzüne kibar bir ifade kazandırdı.

Lady Gaga – Lady Gaga da kemerli ve etli burnundan estetik operasyonu ile kurtuldu. Ne kadar değiştiği ve güzelleştiği inkar edilemez.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Dr. Güncel Öztürk

Yazarın Tüm Yazıları