Partneri tatmin etme zorlantısı

Kadının boşalması için sadece penise ihtiyacı yoktur, bunu değişik şekillerde başarabilir.

Haberin Devamı

Partneri tatmin etme zorlantısı erken boşalmanın en sık görülen nedeni olduğu kadar devam etmesinin de en önemli nedenleri arasındadır. Oysa gerçekte erkek, sevişirken ruhunu ve bedenini koşulsuz bir "armağan" olarak kadına sunar. Kadın, bu armağanı kabul eder ve bundan sonrası kadının işidir. Kadın için "cinsel boşalma" öğrenilebilir bir reflekstir. Bu nedenle kadının, erkeğin onu tatmin etmesini beklemek yerine, boşalmasının sorumluluğunu alması gerekir.

Partneri tatmin etme zorlantısı

BOŞALMAK İÇİN SORUMLULUK ALMAK…

Boşalmayı cinselliğin en önemli amacı olarak görmekten vazgeçen bir kadın, dokunmanın verdiği hazza odaklandığında ve vakti geldiğinde istemli kasılmalarla benim "sıçrama" adını verdiğim tekniği kullanarak boşalabilir.

Bu teknikte; kadın vücudunda istemsiz bir gerginlik hissettiğinde, hem vücudundaki kasları hem de boşalmasından sorumlu olan, makat ve vajina girişini çepeçevre saran, 8 rakamı şeklindeki aşk kaslarını istemli kasarak sıçrama yapar. Ayrıca sevişme ve cinsel birliktelik sırasında, reddedilmeyi ve başarısız olmayı göze alarak, erkekten onu cinsel olarak uyaracak şeyleri yapmasını talep eder.

Haberin Devamı

Bu süreçte kadın, ön sevişmeye odaklanır; partnerinden yaygın, ritmik, kesintisiz ve yeterli süre klitoris uyarısı yapmasını ve başta meme uçları, kulak arkaları, bacaklarının iç yüzleri olmak üzere tüm erojen bölgelerini uzun süre uyarmasını ister. Çünkü kadın boşalmak için bir sıçrayışa ihtiyaç duyar ve bunun için başta aşk kasları olmak üzere vücudundaki tüm kaslarını istemli olarak kasması gerekir.

Partneri tatmin etme zorlantısı

KADIN CİNSEL BOŞALMASININ, ORGAZMININ VE CİNSEL TATMİNİNİN SORUMLULUĞUNU ALMALI

Sonuç olarak, kadının erkeğin bedenini kullanarak, fantezi kurarak, boşalmasını kolaylaştırmak için zamanı geldiğinde kendini kasarak, yani sıçrama yaparak cinsel boşalmasının, orgazmının ve cinsel tatmininin sorumluluğunu alması, cinsellikte büyük önem taşır.

Kadının boşalması için sadece penise ihtiyacı yoktur, bunu değişik şekillerde başarabilir. "Boşalmak için sorumluluk almak" adını verdiğim bu yaklaşım, kadına sorumluluk yüklerken erkeği özgürleştirerek çifti de özgürleştirir; erkeğin boşalma denetimi kazanmasına yardımcı olur. Böylece tatminkâr bir cinsellik yaşanabilir. Ancak tüm bunların olabilmesi için erkeğin kadını aşkla arzulaması, aşkla sevmesi, aşkla dokunması çok önemlidir. Çünkü seks erkekler için bir gereksinim ve “boşalmak” keyif verici bir hedeftir ama kadın için seks yakınlıktır, romantizmdir, arzulanmaktır ve “boşalmak” bir hedef değil, bir sonuçtur.

Yazarın Tüm Yazıları