Eğitimde bir adım ötesi zirvesi 4 Kasım’da!

Güncelleme Tarihi:

Eğitimde bir adım ötesi zirvesi 4 Kasım’da
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2023 09:45

NUN Okulları “Eğitimde Bir Adım Ötesi” Zirvesiyle 4 Kasım 2023 Cumartesi günü ezberleri yeniden sorgulatacak.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen, eğitimde ideal olanı tespit edip açığa çıkarma konusunda ısrarcı olan ve eğitime gönül veren herkesin davetli olduğu Eğitimde Bir Adım Ötesi Zirvesi, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in açılış konuşmasıyla başlayacak.

Zirvede, “Eğitimin Öz’üne Bakış”, “Yeni Nesil İdeolojilerde İnsan”, “İşim Gücüm Öz’ü Aramak” gibi konu başlıklarının farklı perspektiflerden ele alınacağı paneller ve konuşmalar yer alacak.

 “Öz’e Yolculuk” temasıyla gerçekleştirilecek olan Eğitimde Bir Adım Ötesi Zirvesinde, Akademisyen ve Yazar Mahmud Erol Kılıç, Ben Nesli kitabının yazarı, tüm dünyada tanınan ve nesiller arası farklılıkları araştıran Jean M. Twenge, Akademisyen ve Yazar Mehmet Dinç, Mehmet Bozdağ, Serdar Kılıç gibi alanında başarılı isimler ve kıymetli bilgiler yer alacak.

Eğitimin gayesi nedir, öz’ümüze dönmek için neler yapılmalıdır gibi sorular üzerine zihin yoran akademik kadrosuyla NUN Okulları, eğitim zirvesini Beykoz kampüsünde gerçekleştirecek. Zirveye, 15 Ekim tarihine kadar egitimdebiradimotesi.com üzerinden başvurabilirsiniz.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!