5000 sayfaya kadar baskı için HP'nin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2022 08:25

Yazıcı sektörünün önde gelen isimlerinden HP’nin özellikle de küçük işletmelerin baskı ihtiyacını fazlasıyla karşılayacak yeni çözümünü konuşacağız. HP tarafından özel olarak üretilen yeni Kartuşsuz Toner Tanklı Lazer Yazıcı serisi, beraberinde pek çok avantaj getiriyor. Kutusundan çıkan 5000 sayfalık tonerle maksimum kapasite, toneri bittiğinde, 2500 veya 5000 sayfalık yedek toner dolum kitleriyle minimum maliyet avantajı sağlıyor. Şimdi gelin, HP’nin bu yeni çözümüne yakından bakalım.

HP, yeni LaserJet Tank Yazıcı Serisi ile Türkiye’de kullanıcılarıyla buluştu. Bu yeni yazıcılar, en son teknolojiyi kullanmaları nedeniyle bir yandan maliyet avantajı sağlarken, ayrıca da kullanım esnekliği sunması sayesinde de baskı işlemlerini de fazlasıyla kolaylaştırıyor.

HP’nin kartuşsuz, toner tanklı lazer teknolojisinin son ürünü LaserJet Tank yazıcı serisini satın aldığınızda bence en önemli nokta kutusundan toner dolu dahili tankıyla çıkıyor olması. Yani HP LaserJet Tank’ı gidip alıyorsunuz, zaten toner dolu dahili tankıyla kutusundan çıktığından hemen baskı almaya başlayabiliyoruz. Vakit kaybetmek yok! Bu haliyle de 5 bin sayfaya kadar baskı alabilmek mümkün. Bu kadar fazla çıktı alma şansı varken de uzun bir süre toner yenileme ihtiyacımız olmuyor.

5000 sayfaya kadar baskı için HPnin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Ayda 500 sayfa baskı alan bir işletmenin böylece 10 ay hiç toner yenilemesine gerek kalmıyor. Oldukça uzun bir süre kesinlikle.

Diyelim ki yazıcınızı bir süredir kullanıyorsunuz ve 2500 sayfadan fazla baskı aldınız. İstersek Orijinal HP Toner Yedek Dolum Kiti’ni kullanarak 15 saniye gibi oldukça kısa bir sürede dolum yapabiliyoruz. Bu yedek dolum kitleriyle istersen 2500, istersek de 5 bin sayfa baskı alacak şekilde yol izleyebiliyoruz.

HP, bu yeni çözümüyle iki kullanışlı alternatif yol sunduğundan baskı maliyetleri de oldukça düşüyor. Dolum yapmak zor gibi görünse de aslında oldukça basit bir işlem. 15 saniyelik sürede dolumu gerçekleştirdikten sonra baskı işlemleriniz için kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.

5000 sayfaya kadar baskı için HPnin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Orijinal HP Toner Dolum kiti, alışılagelmiş tonerlere göre çok daha uygun fiyatlı ve dolum yapması da gördüğünüz gibi çok kolay.

Yeni LaserJet Tank Serisi, tek renk - siyah baskı gereksinimi olan işletmelerin daha verimli çalışmasını sağlıyor. Yani renkli baskı almak isteyenler bu yazıcının hedef kitlesinde değil. Baskıda tasarrufa önem veren ve maliyetlerini düşürmek isteyen küçük işletmeler için uzun yıllar kullanılabilecek kapsamlı bir çözümden söz ediyoruz.

5000 sayfaya kadar baskı için HPnin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Baskı işlemini oldukça hızlı gerçekleştiren yeni LaserJet Tank Serisi, bir yandan hızlıca çift taraflı baskı alınmasına imkan verirken, öte yandan da içerisinde bulunan 50 bin sayfalık görüntüleme tamburu ile de oldukça uzun ömürlü bir yapıda.

Ayrıca HP Wolf Essential Security de öne çıkan bir başka önemli nokta. Bu özel koruma sayesinde şifrelerinizi, fotoğraflarınızı, taramalarınızı ve baskılarınızı başkalarına karşı koruyabiliyorsunuz. Yeni zararlı yazılımlarından bir adım önde olmak için yazıcınızın ürün yazılımı her zaman en yeni versiyonla güncelleniyor. Böylece aklımızda güvenlik noktasında soru işareti kalmıyor.

5000 sayfaya kadar baskı için HPnin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Bir başka önemli nokta da bu yazıcıların kullanım kolaylığı sağlaması. Gerçekten de farklı pek çok senaryoda baskı alabiliyoruz. HP Smart uygulaması bu açıdan kullanıcısına büyük bir esneklik kazandırıyor. Telefona ücretsiz olarak yükleyebileceğimiz bu uygulama üzerinden dilediğimiz şekilde baskı alabiliyoruz, tarama yapabiliyoruz.

Bu yazıcının sağladığı en büyük avantaj, tonerin bitmesi durumunda bizi yeni bir toner alma ya da biten toneri değiştirme gibi bir durumla karşı karşıya getirmemesi. Hemen HP LaserJet Tank Toner Dolum Kiti’mizi alıyoruz ve saniyeler içinde dolum işlemini gerçekleştiriyoruz. Üstelik bunu yaparken etrafa hiç toner dağılmıyor, elimize toner sürülmeden dolum işleminin üstesinden kolayca geliyoruz.

5000 sayfaya kadar baskı için HPnin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Yazıcınızı satın aldıktan sonra da HP yanınızda olmaya devam ediyor. Standart olarak iki yıllık bir garanti süreniz var, ancak satın aldıktan sonra hp.com.tr/3yilgaranti adresine girerek kayıt yaptırdığımızda bu süreyi 3 yıla çıkarabiliyoruz.

HP, çözümlerinde sürdürülebilirliğe de önem veren ve bu noktada duruşundan taviz vermeyen bir şirket. Bunu HP LaserJet Tank Yazıcı serisinde de görebilmek mümkün. Energy Star sertifikasıyla gelen ve EPEAT Silver listesine giren bu yeni yazıcı serisi, otomatik çift taraflı baskı özelliği ve uzun ömürlü görüntüleme tamburu ile çevre dostu bir çözüm. Ayrıca yüzde 17 daha küçük tank tasarıma sahip olması da dikkat çekici. HP Toner Yeniden Yükleme Seti de yüzde 90'a kadar atık tasarrufu sağladığından daha temiz bir dünya için minik ama önemli bir avantaj sunuyor.

5000 sayfaya kadar baskı için HPnin tonerle dolu tanklı yazıcısıyla paradan tasarruf edin

Sonuç itibariyle HP LaserJet Tank Yazıcı serisi ana hatlarıyla başarılı bulduğum ve özellikle de küçük işletmelerin mutlaka ellerinin altında bulunması gereken bir çözüm olmuş. Ayrıca HP’nin tek çözümü bu yazıcı değil elbette. Farklı ihtiyaçlara yönelik birbirinden farklı özellikler sunan modeller de mevcut.

Detaylı bilgi için tıklayın.




İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!