Vize iyi final kötü

SEZONUN büyük bölümünde Beşiktaş maçların ilk devrelerinde iyiydi. Sivas maçından sonra bu mezihiyetini de kaybetmişti.

Haberin Devamı

Dün akşam Kartal, ilk 45’i iyi oynadı ve skoru da buldu. Herkes ciddiyet ve dikkatle oynadı. Pres ve yardımlaşmayla (sosyalistçe mi desem!) rakibe şans tanımadı. Golü de yine bu sezon sıkça yaptığı gibi buldu.
Hücüma kalkan rakipten kapılan top iki pasta kaleye indirildi ve gol. Oğuzhan’ın presi, Töre’nin müthiş asisti ve Olcay’ın bitirici kafası. Haftanın golüne namzettir. Soyunma odasına giderken kimse “Fernandes niye ilk 11’de yok” diye sormaya gerek duymadı.
Sağ bek Serdar’ın özellikle hücuma çıkışlarda sol bekteki Ramon gibi iştahlı olması lazım. Bunun için de özgüvene ihtiyacı olduğu çok açık. Top Bilic’te.

ENERJİSİ YETER

SERGEN, İ.Akın ve Sapara değişiklikleriyle maçı iki taraflı bir oyuna çevirdi. Beraberlik de, 2. gol de mümkündü. Nitekim ikisi de gerçekleşti. Neyse ki önce Ömer attı ki Beşiktaş kırılmadı. Almeida’nın talihsizliği, maç Ömer’lik bir hal aldığı için, esasen talihti. Ömer, sakat değilse maç kadrosunda her daim olmalı. Her şey bir yana çok iyi bir enerjisi var. Ömer oynadığı her lig maçında somut katkı sundu. En azından skor olarak Pektemek’ten çok daha etkili olduğunu ortaya koydu. Franco için dediğimi onun için de söyleyeyim: Sadece geleceğe saklanmasın.

Haberin Devamı

BAZEN BOMBAYDI!

VİZELERİ iyi olan Bilic’in talebelerinin ‘final’ sorunu devam ediyor. 2-1’den sonra yine bocaladılar. O telaş, yüzyıllık çınarın vakurluğuna yakışmıyor. Yine de zor bir deplasmanda kritik bir galibiyet çıkarıldı, tebrik etmek lazım. Dany? iki pozisyonda ‘saatli bomba’ alarmı verdi. Pedro Franco giderek savunmaya yerleşiyor.

Yazarın Tüm Yazıları