SPOR

Ronaldo ve Messi hayal değil

Başkanlıkdönemi boyunca bütün transfer ve tesisleri kendi imkanlarıylayaptıklarını söyleyen F.Bahçe Başkanı “Bu sene de, aldığımız oyuncularıbu şekilde kadroya kattık” dedi.FENERBAHÇE,forma sponsorlu için anlaştığı Yandex’le dün basın önünde sözleşmeimzaladı. Törene Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yandex TürkiyeYönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ katıldı. Törendekonuşan Başkan Yıldırım, yaptıkları sponsorluk anlaşmasının istediklerisonuca ulaşması durumunda, dünya yıldızı futbolcular Lionel Messi veCristiano Ronaldo’yu transfer edebilecek noktalara geleceklerini söyledi.
Başkanlıkdönemi boyunca bütün transfer ve tesisleri kendi imkanlarıylayaptıklarını söyleyen F.Bahçe Başkanı “Bu sene de, aldığımız oyuncularıbu şekilde kadroya kattık” dedi.

FENERBAHÇE,forma sponsorlu için anlaştığı Yandex’le dün basın önünde sözleşmeimzaladı. Törene Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yandex TürkiyeYönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ katıldı. Törendekonuşan Başkan Yıldırım, yaptıkları sponsorluk anlaşmasının istediklerisonuca ulaşması durumunda, dünya yıldızı futbolcular Lionel Messi veCristiano Ronaldo’yu transfer edebilecek noktalara geleceklerini söyledi.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler