SPOR

Florentino Pérez tanıttı, Arda Güler'in annesi gözyaşlarına hakim olamadı

Real Madrid, Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Arda Güler'i sağlık kontrolünden geçirdi. Madrid ekibine 6 yıllık imza atan genç oyuncu basına tanıtıldı.

Real Madrid'de Fenerbahçe'den kadroya katılan Arda Güler heyecanı yaşanıyor. Sağlık kontrolünden geçirilen ve 6 yıllık imza atan Arda Güler, basına tanıtıldı.

İMZA TÖRENİNDEN TÜM DETAYLAR

TSİ 13.00 sularında başlayan törende ilk olarak Arda Güler'in gollerinden ve güzel hareketlerinden oluşan bir klip izletildi.

ANNESİ DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Klibin izlendiği esnada genç oyuncunun annesi Serap Güler gözyaşlarına hakim olamadı. Arda Güler, annesini öptü ve sarılarak destek verdi.

FLORENTINO PEREZ: ÇOK MUTLUYUZ

İlk olarak sözü alan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, "Real Madrid'e hoşgeldin Arda Güler. Bu büyük günde yanımızda olanlara teşekkürler. Takımı güçlendirmek için daima iyi oyuncular aldık. Real Madrid için tutkulu bir takım oluşturduk. Geleceğimizde önemli bir pay sahibi olacak bir yeteneği transfer ettik. Gelecekte elde edeceğimiz başarıların temelini oluşturuyoruz. Birçok tecrübeli, birçok yetenekli oyuncularla büyük başarılar elde ettik. Bu şekilde de dünyanın en büyük kulübü olduk. Genç ve yetenekli oyuncular, Real Madrid çatısı altında kendilerini geliştirdiler, efsane haline geldiler. Bugün bizim için çok önemli. Real Madrid hayaliyle büyüyen bir çocuğu daha kadromuza katıyoruz. Tüm kulüpler, Arda Güler ile ilgileniyordu. Arda Güler'i size gururla takdim ediyorum." şeklinde konuştu.

REAL MADRID'İ SEÇTİĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

Başkan Florentino Perez'in açıklamaları şu ifadelerle devam etti:

Arda Güler, senin yeteneklerin ve karakterin tüm dünyayı etkiledi. Real Madrid'i seçtiğin için teşekkür ederiz. Birlikte tarih yazabiliriz. 18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız. Burada büyüyeceksin. Sadece Futbol olarak değil, kişilik olarak da büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız.

SEN TÜRKİYE'NİN GURURUSUN

Arda, sen Türkiye'nin gururusun. Dünyanın en büyük kulübünde oynamanın nasıl bir sorumluluk olduğunu göreceksin. Aynı şekilde Fenerbahçe'de de büyük sorumluluk aldın. 14 yaşında Fenerbahçe'ye katıldın. 16 yaşında Fenerbahçe a takımında oynadın, Avrupa'da oynadın. Türkiye Kupası'nı kazandın, en iyi oyuncu seçildin. Fenerbahçe ile 51 maçta oynadın. Türk Milli Takımı'na seçildin. 17 yaşında inanılmaz bir başarı gösterdin. Türkiye de seninle gurur duyuyor Arda. Kariyerini birlikte yukarı çıkaracağız. Bernabeu'da seni her şekilde destekleyecek bir taraftar bulacaksın.

TÜM ÇOCUKLAR SENİ İZLEYECEK

Asla unutma ki Real Madrid'e bir kere gelenlerin kalbinde hep Real Madrid kalır. Milyonlarca Madridista, seni artık ailenin bir parçası olarak görüyor. Her zaman destekleneceksin. Bu sana çok büyük bir sorumluluk getirecek. Herkesin hedefindeki kişisin. Hayatın buna göre şekillenecek. Tüm çocuklar, seni izleyecekler. Evine hoş geldin. Real Madrid'e hoş geldin Arda.

ARDA GÜLER: REAL MADRID EFSANESİ OLMAK İSTİYORUM

Milli yıldızımız Arda Güler ise "Bugün benim hayatımın en özel günü. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Real Madrid'in efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak çok büyük bir gurur!" dedi.

TÖREN ÖNCESİ KONTROLDEN GEÇTİ VE RESMİ İMZAYI ATTI

Geçtiğimiz gün transferi resmen açıklanan ve Madrid'e giden milli oyuncu, sağlık kontrolünden geçirildi.

Madrid ekibinden yapılan duyuruda, Arda Güler’in kontrollerinin başarıyla sonuçlandığı bildirildi.

6 YILLIK İMZAYI ATTI

Arda Güler, kontrollerin ardından Real Madrid ile 6 yıllık sözleşmeye imza attı. 18 yaşındaki oyuncunun forma numarası da 24 oldu.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz