Eskiler ile yeniler arasındaki seviye farkı çok büyük

Pota altına caydırıcı uzun takviyesi hâlâ yapılamadığı için Anadolu Efes’te pivotsuzluk özlemi sürerken, eskiler ile yenilerin uyumu bir türlü saÄŸlamadığından, Barcelona’dan sonra bir Ä°spanyol takımı maÄŸlubiyeti daha geldi.Â

Haberin Devamı

Bu kez evinde Real Madrid karşısında gönülleri kırdı Efes. Belirgin özelliği üçlüğe geçit vermeyen sert yay dışı savunması ve üçlüklerine yaslanarak maç kazanması olan İspanyol devine karşı dirençli başlayamadık.

Maçın oyuncusu Campazzo ve gecemizi karartan Yabusele ikili oyunlarıyla maça hızlı giren Real’e karşı, Thompson inisiyatifli hızlı hücumlar yaparak, 17 farktan geri gelip ilk çeyrekte maçı kafa kafaya getirdik. Ancak anlaşılmaz şekilde farkı kapatan beşi ve eli sıcak adamları değiştirince oyun kontrolünü devre arasına gitmeden Real Madrid’e 14 farkla geri verdi Erdem Can.

DİKKATSİZCE ŞUT SEÇİMLERİ

Savunmada yediğimiz sayıların üstüne çıkabilecek kapasitede bir takım olmadığımız için daha ilk yarıdan geceyi kurtaramayacağımız belli oldu.

Haberin Devamı

Dikkatsiz şut seçimlerimiz de onların maçı kaçırmasına neden oldu. Yüzde 47’lik yüksek isabetle hücum eden rakip farkı açarken kopmuş maçta tamamen oyundan düştük. Takımın gediklileri ile yeni transferler arasındaki seviye farkı göle maya çalmaya çalışan Nasrettin Hoca fıkrası gibi görüntüler seyrettirdi taraftara.

Yazarın Tüm Yazıları