İnanılmaz derbi Barcelona'nın

La Liga’da şampiyonluğun iki büyük adayını karşı karşıya getiren maçta Barcelona, Real Madrid’i deplasmanda 3-2 yendi. Messi’nin son saniye golü skoru belirlerken, liderliğe yükselen Katalan ekibi rakibinin yenilmezlik serisini sona erdirdi.

Haberin Devamı

REAL Madrid için dün önemli olan Barça’ya yenilmemekti. Barça’nın ise tek şansı vardı, o da kazanmak... Ki böylece şampiyonluk yarışına tekrar ortak olabilecekti. Son yılların en zevkli, en çekişmeli, belki de en mükemmel El Clasico’larından birini izledik. Heyecanın, gerilimin, stresin ama en önemlisi futbolun tavan yaptığı bir maçtı. Neymar’dan yoksun olan Barcelona beklentileri karşılaması beklenen isimler Messi ve Suarez’di. Dün Suarez gol atamadı ama gollerdeki etkili pozisyon alışları ile öne çıktı. Fakat Messi hem başladı hem devamını getirdi hem de son dakikada maçın skorunu belirledi.

REAL YiNE DE AVANTAJLI

Real Madrid 10 kişi kalmışken bile beraberliği yakaladı fakat kalan 3-4 dakikada yorgunluğun vermiş olduğu etki ile gelen Barça’nın üçüncü golüne engel olamadı. Avantajı halen devam eden Real Madrid kalan haftalarda galip geldiği müddetçe şampiyon olacaktır. Barcelona ise alınan bu galibiyetle Juventus yenilgisinin acısını unutturup kalan haftalarda hem kazanacak hem de Real’in puan kaybını bekleyecek ki mutlu sona ulaşsın.

Haberin Devamı

Zidane takımını çok iyi yönetti, hamleleri çok yerindeydi, tek önüne geçemediği ise takımının yorgunluğuydu. Luis Enrique kulübesi zayıf olsa bile sahadaki futbolcularının karakterli oyunuyla 3 puanı alarak El Clasico tarihine geçti.

GOLLER

Dk.12 Casemiro 1-0
Dk. 33 Messi 1-1
Dk. 73 Rakitic 1-2
Dk. 85 Rodriguez 2-2
Dk. 90+2 Messi 2-3
KIRMIZI KART
77’ Ramos

Yazarın Tüm Yazıları