Şansızlık mı rehavet mi!

Aytemiz Alanyaspor'da gözler, 16 gollü Vagner Love'ın oynamadığı maçta Junior Fernandes'deydi.Takıma sezon ortasında katılan, 8 maçta 5 gol 2 asistiyle dikkat çeken Åžilili santrafor, özellikle ilk yarıda Vagner Love'ı çok aradı.Â

Haberin Devamı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Osmanlıspor erken bir gol peşindeydi. 5. dakikadan itibaren rakibinin hızını kesen Alanyaspor oyunun hakimiyetini eline geçirdi.Sağdan Gassama ve Candeias, soldan ise Efecan ve N'Sakala ile etkili ataklara imza attı. Alanyaspor lehine penaltı tartışmasının da yaşandığı ilk yarım saatte ev sahibi takım 2 çok net gol pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı.Uzatma dakikaları kaleci Haydar'ın kurtarışlarıyla son buldu. Üst üste gelen şutlara izin vermeyen kaptan kalesinde devleşti.

GOL ARARKEN...
İkinci yarıda Plet'in oyuna girmesiyle hücum zenginliğini artıran ev sahibi 64. dakikada gole bir kez daha çok yaklaştı. Osmanlısporlu Koray topu çizgiden çıkarmayı başardı. Bu maçın kırılma anıydı ve Alanyaspor gol ararken Webo'nun kafa vuruşu skoru değiştirdi.Beraberlik arayışlarında Vagner Love'ın eksikliği çok hissedildi. Kritik karşılaşmada aradığı puanlara ulaşamayan turuncu yeşilliler, 3 hafta sonra sahadan puansız ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları