Formanın hakkı...

Türkiye Kupası’nda uzun yıllar unutulmayacak bir maçı geride bıraktık.

Haberin Devamı

2-0 öne geçen G.Saray, maçı öyle bir hale getirdi ki, inanılır gibi değil!

Futbola saygı duymaz, rakibi küçümserseniz bedelini ödersiniz... G.Saray’ın yedek ağırlıklı takımı turu geçti ama ecel terleri ile.

Alkışlar ise Hatayspor’a gitti... Tüm Türkiye bu geri dönüşü konuşurken Hatayspor tarihine de bu maç altın harflerle yazıldı!

Tur, dün değil, ilk maçtaki 2-0’lık galibiyet, hatta daha da detaya girelim, Feghouli’nin uzatmalardaki golüyle geldi. Hatay’ın hakkını verirken, G.Saray’daki bazı oyunculara iki çift laf etmek gerekiyor... O formanın hakkını vermelisiniz! Hele ki kenarda Fatih Terim varken 2-0’dan sonra şalteri indirip maçı bırakmak da ne?

AZ KALMIŞTI...

2-0’a kadar sahada bazı oyuncular zaten yoktu ama Muğdat’ın golüyle bütün takım durdu... Hatay ise “Elensek de Galatasaray’ı yenelim” düşüncesiyle devam etti. Az daha da bu tarihi olayı başaracaklardı.

Haberin Devamı

4. golde kaleci İsmail Çipe amatörlük yaparken Sinan ve Yunus yürümekle yetindi! 90 dakika boyunca dökülen Sinan, Yunus, Selçuk İnan ve tabii ki Mariano da gözden düştü.

Galatasaray adına tek güzel detay Emre Akbaba idi! Emre’nin dönüşü sadece takıma değil, Diagne ve Mitroglou’na da seviye atlatacaktır. Çünkü Emre gibi adam eksiltebilen, dikine pasları ile gol kapısını aralayan oyuncuya çok ama çok ihtiyaç var. Fatih Hoca, “Ligde neden 11 yabancı oynatıyorsun? İstiklal Marşı bile okuyamıyorlar’ denildiği bir futbol ikliminde sahaya 9 Türk ile çıktı. Kadro el verse 11 Türk ile çıkacaktı. Ancak ortaya çıkan manzarayı gördük. Futbolun tek doğrusu var: İyi olan oynar!

Yazarın Tüm Yazıları