Jorge Jesus'u ÅŸoke eden haber! Fenerbahçe ile Sevilla'ya elendikten sonra yeniden karşı karşıya...

Güncelleme Tarihi:

Jorge Jesusu şoke eden haber Fenerbahçe ile Sevillaya elendikten sonra yeniden karşı karşıya...
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 23, 2023 19:36

Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve Brezilya'ya gitmek istediği iddia edilen teknik direktör Jorge Jesus'a kötü bir haber geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un takımın başında kalıp kalmayacağı, şampiyonluk yarışı kadar ilgi çeken bir konu olarak güncelliğini koruyor. İsmi sık sık Brezilya Milli Takımı ve Flamengo ile anılan Portekizli teknik adama bu konuda kötü bir haber geldi.

SES KAYDI ORTALIÄžI KARIÅžTIRMIÅžTI

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ne veda ettiği son 16 turundaki ilk Sevilla maçının ardından Brezilyalı gazeteci Gabriel Reis, Paparazzo Rubro-Negro isimli Youtube kanalının canlı yayınında Jorge Jesus'un kendisine gönderdiği ses kaydını yayınlamış ve ortalık karışmıştı. Jesus, Flamengo'ya yakınlığıyla bilinen Gabriel Reis'e ses kaydında; "Türkiye’de hava çok soğuk ve uyum sağlamakta zorlanıyorum. İşler istediğim gibi gitmiyor. Ancak Mayıs ayını beklememiz gerekiyor. Brezilya’ya kucak dolusu sevgiler." dedi.

Haberin Devamı

Jorge Jesusu şoke eden haber Fenerbahçe ile Sevillaya elendikten sonra yeniden karşı karşıya...

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Ses kaydının ardından Jorge Jesus'un Brezilya Milli Takımı ya da Flamengo'ya gideceği iddiaları ortaya atılırken gerçeğin bambaşka olduğu ortaya çıktı.

Portekiz'de Jorge Jesus'un Ali Koç'la birlikte görüntülendiği favori restoranına giden Brezilyalı Gazeteci Gabriel Reis, mekan Sahibinden restoranın Jesus'un favorisi olduğunu öğrenince deneyimli hocayı aradığı ve dostane bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Portekizli teknik adamın "Mayısta orada olacağım" şeklindeki sözleri, Brezilya ya da Flamengo'ya dönüş şeklinde söylemediği, Portekiz'deki restoranı kastettiği öğrenildi.

JESUS: SÖZLEŞMEMİN MAYIS'TA BİTECEĞİNİ HERKES BİLİYOR

Seville rövanşı öncesi bu ses kaydıyla ilgili soruyu yaıtlayan Jorge Jesus; "Herkes biliyor ki kontratım Mayıs ayında sona eriyor. Bu yeni bir durum değil. Bununla ilgili başka diyecek bir şey yok." demişti.

BREZÄ°LYA'DAN JESUS'U ÃœZEN Ä°DDÄ°A! YÄ°NE SAMPAOLI...

Fenerbahçe ile kontratı bittikten sonra Brezilya Milli Takımı veya Flamengo'nun başına geçeceği konuşulan Jorge Jesus'a Brezilya basınından kötü bir haber geldi. Sevilla'nın yollarını ayırdığı teknik adam Jorge Sampaoli, Flamengo'nun teknik direktör adayı olarak gösterildi.

Haberin Devamı

Haberde Vitor Pereira ile yollarını ayırması beklenen Flamengo'nun iki Jorge arasında bir tercih yapacağı ifadeleri kullanıldı.

Jorge Sampaoli'nin çalıştırdığı Sevilla, Jorge Jesus'un Fenerbahçe'sini UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda elemiş ve çeyrek finale yükselmişti.

Â

Jorge Jesusu şoke eden haber Fenerbahçe ile Sevillaya elendikten sonra yeniden karşı karşıya...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!