Avrupa'da Arda Güler çılgınlığı sürüyor! Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund derken genç yıldızdan ters köşe

Güncelleme Tarihi:

Avrupada Arda Güler çılgınlığı sürüyor Real Madrid, Barcelona, Borussia Dortmund derken genç yıldızdan ters köşe
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2023 07:00

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Avrupa basınında manşetleri süslemeye devam ediyor. Haberde “Arsenal, Newcastle, Mancester United, PSG, Borussia Dortmund, Benfica, Ajax, Milan, Sevilla, Real Madrid ve Barcelona gibi kulüpler şimdiden Arda Güler’in serbest kalma maddesini ödeyerek onu transfer etmek istiyor” denirken Sevilla’nın sürpriz yapabileceğinin altı çizildi.

Haberin Devamı

F.Bahçe’deki geleceği belirsiz olan Arda Güler’in durumu hem oyuncuya talip olan Avrupa kulüpleri hem de söz konusu takımların ülkelerinin spor basını tarafından yakından takip ediliyor.

Geçtiğimiz hafta La Gazetta dello Sport, Milan’ın yakından ilgilendiği genç oyuncu için sayfalarında “Arda Güler omuzlarında Aşk Tanrısı ile oynuyor. Her maçta birilerini aşık ediyor” ifadelerini kullanmıştı.

İspanyol Marca gazetesi de yaptığı analizde “Arda Güler, Real Madrid’i ayağa kaldırır. Günümüz futbolunda onun gibi yıldız az. Top ile dans ediyor, futboldan zevk alıyor ve sahada sanat yapıyor” ifadelerini kullandı.

 

SIRAYA GİREN TAKIM ÇOK

Bu kez İspanya’nın diğer bir önemli spor gazetesi Diario AS kapağını “Arda Güler çılgınlığı” manşetiyle süsledi. Gazete genç yıldız için “Bu yaz Arda için sıraya giren takımların sayısı oldukça fazla.

Haberin Devamı

Arsenal, Newcastle, Manchester United, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund, Benfica, Ajax, Milan, Sevilla, Real Madrid ve Barcelona gibi kulüpler şimdiden Arda Güler’in serbest kalma maddesini ödeyerek onu transfer etmek istiyor. Real ve Milan oyuncuyu satın alarak 1 yıl daha Fenerbahçe’de kiralık oynatma teklifinde bulundu. Barcelona ise oyuncuyu Camp Nou’ya getirerek parlatma arzusunda” diye yazdı.

SEVİLLA’DA SIKINTI MADDİ DURUM

Haberde; Real Madrid’in milli futbolcu için istekli olduğu fakat Arda’nın daha fazla süre alma ihtimali olan Sevilla’yı tercih edebileceği belirtildi.

Katalan gazetesi oyuncuyla en başından beri ilgilenen Sevilla’nın transferi bitirmeye çok yakın olduğuna dair bir haber paylaştı. Genç yetenekleri parlatmasıyla bilinen Sevilla’nın bu transferdeki en büyük sıkıntısının şu anki mali durumu olduğu ifade edildi.

İç sayfada ise ‘Türk Tutkusu Güler’ başlığı atılırken ayrıca yapılan başka bir haberde Madrid’de Türk kolonisi başlığıyla Mesut Özil, Nuri Şahin ve Hamit Altıntop’un daha önce Real’de forma giydiği hatırlatıldı.

LA Gazetta dello Sport’un “Arda Güler omuzlarında Aşk Tanrısı ile oynuyor. Her maçta birilerini aşık ediyor” dediği, Marca’nın “Arda Güler, Real Madrid’i ayağa kaldırır. Günümüz futbolunda onun gibi yıldız az. Top ile dans ediyor, futboldan zevk alıyor ve sahada sanat yapıyor” yorumunu yaptığı genç yıldız bu kez AS gazetesinin kapağına çıktı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!