Ustalara saygı: ANAPOP - Seyahat Haberleri
GeriSeyahat Ustalara saygı: ANAPOP
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Ustalara saygı: ANAPOP

Ustalara saygı: ANAPOP

Yıllardır beklenen kavuşma nihayet gerçekleşiyor. Moğollar, Kurtalan Ekspres, Zafer Dilek, Kadri Ünalan ve Osman İşmen Orkestrası, Gökçen Kaynatan ve Arkadaşları Show Orkestrası, Erol Büyükburç, Erkut Taçkın, Mavi Çocuklar’dan Dinçer Erdoğan, Derdiyoklar, Replikas, Ayyuka, Kırıka bu eşsiz konserde sizi bekleyen isimlerden sadece bazıları.

Anadolu topraklarında yeşermiş olan ortak kültürden ve dünya çapındaki akımlardan beslenen 60’lı, 70’li yılların pop ve rock müziğinin, nitelikli konserler ve atölyeler aracılığıyla genç nesillere aktarılmasını amaçlayan proje, yerel olduğu kadar evrensel de olabilmiş bu müzik türünün yaratıcılarını dinleyicilerle buluşturacak. Dillerden düşmeyen şarkılarıyla gönlümüze taht kuran usta müzisyenleri, farklı yaklaşımlara sahip yeni yeteneklerle birlikte aynı sahnede görme fırsatı sunacak.

 

18 Eylül tarihinde gerçekleÅŸecek olan Red Bull Music Academy Sunar: AnaPop Ustalara Saygınkonseri,Âdillerden düşmeyen ÅŸarkılarıyla gönlümüze taht kuran usta müzisyenleri, farklı yaklaşımlara sahip yeni yeteneklerle birlikte aynı sahnede görme fırsatı sunacak. Ustalardan, MoÄŸollar, Kurtalan Ekspres, Zafer Dilek, Kadri Ãœnalan ve Osman Ä°ÅŸmen Orkestrası, Gökçen Kaynatan ve ArkadaÅŸları Show Orkestrası, Erol Büyükburç, Erkut Taçkın, Mavi Çocuklar’dan Dinçer ErdoÄŸan, Derdiyoklar, Replikas, Ayyuka, Kırıka bu eÅŸsiz konserde sizi bekleyen isimlerden sadece bazıları.

 

Ustalara saygı: ANAPOP
Â
Ustalara saygı: ANAPOP

 

Usta müzisyenlerin Türkiye müzik tarihine gösterdikleri emeğe saygımızı sunmak ve onları emeklerine layık bir etkinlikle onurlandırmak amacıyla yola çıkan AnaPop, bulunduğumuz eşsiz coğrafyanın tüm renk ve seslerini barındıran, farklı kültürlerin çakışmasıyla doğal olarak ortaya çıkmış Anadolu pop ve Anadolu rock müzik türlerini gündeme taşıyor. Gelenekle yeniyi birleştiren ve ufuk açan bir bakış açısı oluşturmayı hedefleyen AnaPop, bir döneme damgasını vurmuş olan bu kendine has müziği bir dizi etkinlikle geniş kitlelere sunarak herkesi geçmişi gözden geçirmeye ve geleceği yeniden hayal etmeye davet ediyor...

 

1998 yılından beri genç sanatçıları müzik endüstrisinin ustalarıyla buluşturan ve yeteneklere kendilerini gösterecekleri imkanların kapısını aralayan Red Bull Music Academy önderliğinde gerçekleşecek AnaPop müzik ustalarını bir araya toplamasının yanında gençlerle ustalara aynı sahnede buluşma imkanı veren bir proje. Bir bir yandan müziğe gönül veren ustalara saygımızı sunarak unutulmaya yüz tutan bir dönemi yeni nesillere tanıtırken bir yandan da gelecek projelere zemin hazırlayacak. AnaPop projesi bu bakış açısıyla Red Bull Music Academy ruhunu birebir yansıtıyor.

Ustalara saygı: ANAPOP

 

Ustalara saygı: ANAPOP
Â
Ustalara saygı: ANAPOP

 

 

 

 

 

 

 

 

False