Fırsatlar fikirler - Seyahat Haberleri
GeriSeyahat Fırsatlar fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar fikirler

Fırsatlar fikirler

Beyaz geceler başladı

St. Peterburg’da beyaz geceler başladı. Güneşin saat 03.00’ta doğduğu, 24.00’te battığı bu dönem mayıs ortalarında başlayıp temmuz sonuna kadar sürüyor. Bu dönemde Volga’da özel turlar düzenleniyor. Tura Turizm, beyaz geceleri Volga Nehri üzerinden 7 ayrı gemiyle 7 ayrı güzergâh üzerinden gezme imkânı sunuyor. Süreleri 8 ila 11 gün arasında süren turlar kapsamında St. Petersburg başta olmak üzere bölgedeki önemli şehirler geziliyor. Turların fiyatları uçak dahil 1196 Euro’dan başlıyor.
(www.turaturizm.com.tr)

Baharda Kaz Dağları ve Assos

Geleneksel Ege mimarisiyle inşa edilmiş, tamamı doğal taşlar ve zeytin ağaçlarıyla çevrili Ida Costa Hotel sırtını Kaz Dağları’na dayamış, Assos’ta deniz kıyısında yer alıyor. Butik bir otel olmasına rağmen odaları 30-40 metrekare olan Ida Costa’nın mutfağı da leziz Ege yemekleri sunuyor. 20 odalı otelin oda fiyatları manzarasına göre 400 ila 700 lira arasında değişiyor. Kahvaltı ve akşam yemeği dahil. (www.idacosta.com)

Meşeliev’de neşeli günler

Kırklareli Demirköy’e bağlı Limanköy’de yeni bir ponsiyon hizmet vermeye başladı. Adını etrafındaki tescilli meşe ağaçlarından alan Meşeliev’in sadece 4 odası b sofra bölümünde kahvaltı ve akşam yemeği imkânı var. Ulu meşelerin altında, doğayla ve palamut avcısı sincaplarla baş başa bu tatilin fiyatı iki kişi kahvaltı dahil 175 TL (Tel: 0288 6944148)

Let’s go

ETS Tur, bahar aylarının gelmesiyle birlikte dünyada gezilmesi gereken 7 şehri belirledi. Paris, Roma, Budapeşte, Bali, Nice, Buenos Aires ve İstanbul... İstanbul dışında diğer her bir şehir için ayrı fırsatlar yer alıyor. ETS’nin ‘Let’s go’ sloganıyla duyurduğu paket turların fiyatları 349 Euro’dan başlıyor. 18 ayrı seçeneği bulunan Paris turunun fiyatı 499 Euro’dan başlıyor. Roma turu ise uçak dahil 399 Euro. Budapeşte turları ise 3 gece uçak dahil kişi başı 349 Euro. Nice turları 599 Euro. (www.letsgodergi.com)

Yaban hayatını takip et

Karadeniz’e düzenlediği turlarıyla bilinen Bukla Tur, doğada yaban hayatın izlerini bulmaya çalışıyor. Her hafta sonu Karadeniz’e düzenlenen turlardan biri de Bolu Dağları’na ya da Yenice Ormanları’na. Gezi’nin sonunda ormana kurulan fotokapanlar kontrol ediliyor. Fotokapanlara yakalanan hayvanların fotoğraflarına bakılıyor. 2 gece 3 günlük turun fiyatı 375 lira. (www.bukla.com)

False