GeriSeyahat Mehmet Günsur’un seyir defteri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Mehmet Günsur’un seyir defteri

Mehmet Günsur’un seyir defteri

Oyuncu Mehmet Günsur, Roma’da yaşıyor. Çocukluğundan beri geziyor.Yolculuğun fikrinden bile heyecan duyuyor. Hayali uzaya gitmek. İşte en sevdiği mekanlar.

Otel

Antico Casale Del Scansano
(Toscana, İtalya)

Toscana bölgesinin Scansano kentindeki Antico Casale Del Scansano küçük, keyifli bir otel. Yemekler olağanüstü. Kafa dinlemek ve romantik bir kaçış için ideal. İki kişi konaklama 69 Euro’dan başlıyor. (www.anticocasalediscansano.it)

Tirreno Residence(Napoli, İtalya)

Napoli Körfezi’nin batısında, Postacı (Il Postino) filminin çekildiği Procida Adası’nda. Bu küçük otelin yemekleri şahane. Motosiklet kiralayıp adayı turlayabilir, plajlardan denize girebilirsiniz. İki kişi konaklama 30 Euro civarında. (www.tirrenoresidence.it)

Nişanyan Evleri Hotel (İzmir, Şirince)

Selçuk’un Şirince köyündeki Nişanyan Evleri’nde kalmayı seviyorum. Odalarda detaylar en ince ayrıntısana kadar düşünülmüş. Keyfili bir mekan. İki kişi, kahvaltı dahil 280 TL’den başlıyor. (www.nisanyan.com)

/images/100/0x0/55eb1814f018fbb8f8aaa59b

Burç Hotel (Muğla, Dalaman)

Dalaman Havaalanı’na gece geç saatte indiğimizde, Marmaris’e gitmeden önce, konakladığımız sevimli ve her ihtiyaca cevap veren bir otel. Sabah erken kalkıp Marmaris yolunda gözlemeli kahvaltıyı seviyoruz. İki kişi kahvaltı dahil 120 TL. (www.burchotel.com)

Restoran

Itsumi, İstanbul, Levent

Bence İstanbul’daki en keyifli suşi mekanı. Levent’teki İş Kuleleri’nin giriş katında. Çok kalifiye bir ekibi var. Şefin sürprizleri tecrübe edilmeli. (www.itsmejp.com)

Au trappiste, Paris

Louvre Müzesi yakınında. Neredeyse dünyadaki bütün bira çeşitlerini bulabilirsiniz. Üstelik tencere tencere midye ve patates kızartmasıyla birlikte.(Tel: 00 33 1 42 33 08 50)

Bar

Ombre Rosse, Roma

Trastevere semtindeki Renzi Meydanı’nda. Kokteyl, şarap ve mezeleri leziz. Yalnız da gitsem günün her saatinde mutlaka bir tanıdığa rastlıyorum.
(www.ombrerossecaffe.it)

False