GeriSeyahat Koşu bandınızı dünya sokaklarına taşıyın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Koşu bandınızı dünya sokaklarına taşıyın

Koşu bandınızı dünya sokaklarına taşıyın

Voit koşu bantlarında bulunan Run on Earth uygulaması kendi evinizde dünyanın dört bir tarafında egzersiz yapma imkanı sunuyor.

Uygulamanın lokasyon arama özelliği ile antrenman için istenilen parkuru seçebilme imkanınız var. Seçeceğiniz modlarla farklı atmosferler yaratabilirsiniz. Sokak görüntülerini takip ederek sahici koşu yapma hissini tadabilir, harita görüntüsüyle bulunduğunuz lokasyonun izini sürebilir ya da uydu moduyla parkurların kuşbakışı görüntüsünü takip edebilirsiniz. Sosyal medya ile bağlantı kurduğunuzda da antrenmanınız interaktif ortama taşınıyor. Uygulamanın Google Maps ile entegre özelliği de var. Bu koşularınızı isterseniz Roma’daki Colosseum gibi tarihi kent simgelerinin çevresinde, isterseniz sahilleriyle meşhur Cape Town ve Miami’de, ya da San Fransisco’nun meşhur yokuşlu caddelerinde yapabilir ya da dünyanın sevdiğiniz diğer tüm kentlerinde spor yapma imkanı bulabilirsiniz. (www.interspor.com)

Konforlu seyahatler için

The North Face®’te, doğa tutkunları, sporcular ve sporseverlerin ihtiyaçları için tasarlanmış ürünler bulabilirsiniz. Ekstra dayanıklı yapıya, kolay kullanım için özel bölmelere sahip bu çantalar, renkleriyle ve dış tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Ayarlanabilir ergonomik sırt, omuz ve bel destekleri bulunan çantalar seyahatlerinize konfor katacak. (www.thenorthface.com)

Aynalı gözlükler geri döndü

80’lerin modası aynalı gözlükler, Kenzo’nun 2013 koleksiyonunda yer alıyor. Işığı daha çok yansıtarak göze daha az geçmesini sağlayan gözlükler renkleri ve tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Fiyatı: 770 TL.

False