'Bana bir sevgili bulun' diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona 'metres' diyor

Güncelleme Tarihi:

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2023 13:59

 Son günlerde bu konunun meraklıları çarpıcı bir gelişme üzerinde yoğunlaştı. Kısaca söylemek gerekirse... Güzel ve varlıklı bir kadının adı, evli ve dört çocuklu bir adamla birlikte anılıyor. Elbette taraflardan biri çok tanınan biri olunca bu konunun bu kadar gündemde olması da doğal.

Haberin Devamı

Tabii bu arada hemen hatırlatalım ki diğer taraf da kendi çevresinde tanınmış biri. Ama bu iki kişiden biri evli diğeri de boşanmış olunca söylentiler de merak uyandırıyor. Hatta onu tanımayanlar da hakkında biraz daha bilgi sahibi olmaya çalışıyorlar.

Gelin bir bakalım kimlerden söz ettiğimize... Öncelikle söyleyelim ki bu konu dünyanın önde gelen, bugüne kadar saygınlığını korumayı başaran kraliyet ailelerinden biriyle ilgili. Sözü çok uzattık, hemen geçelim..

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor

Adı Meksika asıllı sosyelit ile aşk söylentilerine karışan Danimarka Prensi Frederik, 2004 yılından beri Avustralyalı Mary Donaldson ile evli. Bu evlilikten sonra "prenses "unvanını alan Mary, kocası tahta geçtiğinde konsort kraliçe olacak. Çiftin dört tane çocuğu bulunuyor. 

Haberin Devamı

Bir anda magazin gündemine bomba gibi düşen bu iki kişiden biri Danimarka'nın gelecekteki kralı Prens Frederik.

Diğeri de 25 yıldır İspanya'da yaşayan Meksikalı sosyelit ve TV ünlüsü Genoveva Casanova. Bu işin bu kadar konuşulmasının nedeni de Frederik'in, 2004 yılından bu yana Avustralyalı Mary Donaldson ile evli ve dört çocuk babası olması.

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor

DERGÄ°YE KAPAK OLDULAR
Frederik ile Genoveva'nın bir süre önce Madrid'de kaçamak bir buluşma yaşadığı ileri sürülüyor. Hatta ikilinin Madrid'deki ünlü Retiro Park'tan çıkarken çekilen fotoğrafları da İspanyol magazin dergisi Lecturas'ın kapağında yer aldı. Bazı kişiler o karede Genoveva'nın yanındakinin Frederik olmadığını ileri sürse de bu konu yine de kafa kurcalıyor.

Biraz önce de söylediğimiz gibi bu söylentinin kahramanlarından Frederik'i herkes tanıyor. Ama yanındaki Genoveva Casanova büyük bir merak konusu oldu. 47 yaşındaki sosyelit, söylentileri yalanlayan bir açıklama yaptıktan sonra gözlerden uzaklaştı. Yani kelimenin tam anlamıyla saklandı.

Haberin Devamı

Ama bu durum yine de onunla ilgili bilgilerin dünyaya yayılmasını engellemedi. Çünkü ileri sürülenlere bakılırsa Casanova da epey ilginç bir kişilik.

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor

CEP TELEFONUNU BÄ°LE KAPATTI
Tabii kendisi gözlerden uzak kalmayı tercih etse de Genoveva hakkında onu tanıyan biri bazı ilginç açıklamalar yaptı. İspanya'nın tanınmış ekran yüzlerinden biri olan Susanna Griso bu kişi. Genoveva'nın çevresiyle yakın olduğu bilinen Griso, ikilinin nasıl tanıştığını anlattı.

Onun söylediğine göre Genoveva Casanova ile Prens Frederik, lüks bir av partisinde tanıştı. Ünlü sunucu bu konuda şöyle konuştu: "Bunlar çok özel buluşmalar. Katılmak için çok yüksek miktarda para ödenmesi gerekiyor. Kraliyet ailesi mensupları ve önde gelen ailelerin çocukları katılıyor. Bu av gezileri de genellikle Almanya ve Avusturya'ya düzenleniyor."

Haberin Devamı

Sunucu Griso'nun anlattığına göre adı Frederik ile aşk söylentisine karışan Genoveva Casanova şu sıralar kötü günler geçiriyor. Cep telefonunu kapattı ve kimseyle görüşmüyor. Çünkü herkesin kendisini arayıp bu konu hakkında konuşmasını istemiyor.

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor

'BANA BÄ°R SEVGÄ°LÄ° BULUN' DEMÄ°Åž
Bu arada 47 yaşındaki Genovea Casanova ile ilgili başka bir iddia daha var. Buna göre daha Frederik ile fotoğrafları yayınlanmadan birkaç gün önce Casanova basına verdiği demeçte "Bana bir erkek arkadaş bulun" diye yalvarıyordu. Yine aynı demeçte söllediğine göre sekiz yıldır hayatında kimse yoktu.

Casanova "Bir sürü insanla tanıştım. Ama en büyük isteğim karşılıklı olarak birbirimizi sevebileceğimiz birisi. Bu hayatta en değerli şey birinin seni sevmesidir" diye konuşmuştu o ropörtajda.

Haberin Devamı

İspanyol basınına verdiği demeçte Casanova, kendisi "dünyanın en sıkıcı kadını" olarak da tanımlamıştı.

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor

EVLİLİĞİNİ İHANET YIKTI İDDİASI
Bu arada Genoveva Casanavo ile ilgili başka bir çarpıcı bilgi daha... Sosyelit, oyuncu Cayetano Martinez ile iki yıl süren bir evlilik yaptı. 2008'de biten bu evlilğiğin dağılma nedeninin ise Casanova'nın kocasını, Meksikalı şarkıcı Luis Miguel ile aldatması olarak gösteriliyordu. Hemen belirtelim ki ikili, bu yasak ilişkiyi hiçbir zaman doğrulamadı.

Yine bir not Casanova'nın eski kocası Cayetano Martinez de Irujo dünyanın en zengin aristokratlarından biri olarak biinen Alba Düşesi'nin beş oğlundan biri. Eski çiftin bu evlilikten biri erkek diğeri kız ikizleri bulunuyor.

Haberin Devamı

Casanova bugüne kadar tanınmış bazı simalarla da romantik ilişkiler yaşadı. İspanya'ın eski adalet bakanı Jose Maria Michavilla, Birleşmiş Miletler Mülteciler Yüksek Komiserliği'nden kıdemli danışman Gonzalo Vargas Llosa bunlardan bazıları.

Genoveva Casanova, bir süre önce İspanya'da yayınlanan Maskterchef Celebrity adlı yarışma porgramına katılmıştı.

Bu arada ünlü sosyelitin 22 yaşındaki oğlu Luis ile birlikte Danimarka'yı ziyaret ettiği de biliniyor. 

Genoveva Casanova, Hola dergisine bir açıklama gönderdi ve bu yasak aÅŸk, kaçamak aÅŸk iddialarını kesin bir dille yalanladı. Casanova açıklamasında bu iddiaların gerçek dışı olmakla kalmadığını aynı zamanda gerçekleri kötü niyetli bir ÅŸekilde çarpıttığını belirtti. Genoveva Casanova, konuyla ilgili olarak avukatlarının harekete geçeceÄŸini de satırlarına ekledi.

Â

Bana bir sevgili bulun diye yalvarıyordu: Ama şimdi herkes ona metres diyor

Bütün bu kaçamak aşk söylentileri tam da İspanya Kralı Felipe ile Kraliçe Letiza'nın Danimarka'ya yaptığı resmi ziyaret sırasında ortaya çıktı.  

BAKMADAN GEÇME!