Kalabalık aile tatilde: DoÄŸmamış bebeÄŸe öpücük

Güncelleme Tarihi:

Kalabalık aile tatilde: Doğmamış bebeğe öpücük
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 05, 2023 09:54

Yaz mevsimi bütün hızıyla devam ediyor. Pırıltılı dünyanın ünlü simaları da birer birer gözde tatil beldelerindeki plajlarda boy gösteriyor. Onların peşinden hiç ayrılmayan fotoğrafçılar da elbette bu bölgelere kelimenin tam anlamıyla "üs kurdu. "

Haberin Devamı

Ünlülerin en çok rağbet ettiği, paparazzinin de hiç boş bırakmadığı yerlerden biri de Fransa.

İşte ünlülerin yaz tatili için tercih ettiği Güney Fransa'da tatil yapanlardan biri de bir süredir hakkındaki taciz iddialarıyla gündemde olan karma dövüş sanatları şampiyonu  Conor McGregor.

35 yaşındaki McGregor, kendisiyle aynı yaştaki nişanlısı Dee Devlin ve üç çocuğuyla çıktığı tatilde objektiflere takıldı.

Daha kısacık bir zaman önce hakkındaki taciz iddiaları yüzünden zor günler geçiren Conor McGregor bütün bunları unutmuş gibi görünüyordu. 

Kalabalık aile tatilde: Doğmamış bebeğe öpücük

HAMİLE NİŞANLISINA ÖZEL İHTİMAM GÖSTERDİ
Dördüncü bebeğine karnı burnunda hamile olan nişanlısı Dee  Devlin'e özel bir ihtimam gösterdi McGregor. Hatta bir ara eğilip nişanlısının, artık doğuma gün saydığını belli eden karnına yani doğmamış bebeğine bir öpücük bile verdi.
 
Conor McGregor ile Dee Devlin'in yakında dünyaya gelecek olan bebeği dışında üç çocukları daha var.

Haberin Devamı

Çiftin, babasıyla aynı adı taşıyan ilk çocuğu Conor Jr. 6 yaşına geldi bile. 4 yaşındaki Croia Mairhead ve 2 yaşındaki Rian da çiftin diğer çocukları. Conor McGregor ve Dee Devlin yakında dördüncü bebeklerine de kavuşacak.

Kalabalık aile tatilde: Doğmamış bebeğe öpücük

Conor McGregor ve Dee Devlin'in üç tane daha çocuğu bulunuyor. Yeni doğacak olan bebekle birlikte aile de genişleyecek. 

Kalabalık aile tatilde: Doğmamış bebeğe öpücük

TACİZ İDDİASANIN 'PARA KOPARMAK' İÇİN ORTAYA ATILDIĞINI SAVUNDU
Bu arada Conor McGregor son dönemde hakkında ortaya atılan taciz suçlamasıyla gündemdeydi.

Geçtiğimiz haziran ayında adı açıklanmayan bir kadın, McGregor'un kendisini cinsel  olarak taciz ettiğini ve istemediği şeyleri yapmaya zorladığını ileri sürmüştü.  

Haberin Devamı

Bu konudaki soruşturnma henüz sonuçlanmadı. Fakat Conor McGregor yine de gerilimi bir kenara bırakıp tatilinin keyfini çıkarıyor. 

McGregor'n avukatları sporcu hakkında ileri sürülen bütün bu iddiaları yalanladı. Hatta Conor McGregor'a yakın kaynaklar sporcunun hukuk ekibinin de bu soruşturmaya destek vermeye hazır olduklarını belirtti. 
 
Conor McGregor'ın iddiası ise söz konusu kadını taciz etmediği yönünde. Onun iddiasına göre taciz iddiasında ulunan kadın McGregor'dan para 'koparmaya' çalışıyor. 

Kalabalık aile tatilde: Doğmamış bebeğe öpücük

HAKKINDA BAÅžKA Ä°DDÄ°ALAR DA VAR
Öte andan bu iddianın ortaya atılmasından sonra çıkan bir video ise olayı başka bir boyuta taşıdı. 

Haberin Devamı

Video ABD'nin Miami kentinde yapılan NBA finalinde çekilmiş. Görüntülerde McGregor bir genç kadına yaklaşıyor ve sonra onu elinden tutup stadyumun tuvaletine doğru götürüyor. O anda McGregor'un korumalarının kapının girişini bloke ettiği görülüyor. 

Bu arada Conor McGreogor daha önce de bu tür bir taciz suçlamasıyla karşılaşmıştı. 2018 yılında meydana gelen olayda bir kadın Dublin'deki bir otelde McGregor tarafınan taciz edildiğini ileri sürdü. 

Bu arada sporcu hakkındaki iddiaların sadece bununla sınırlı kalmadığını daha sonra aynı konuda başka suçlamalar yapıldığını da hatırlatalım. McGregor her iki iddiayı da yalanladı. Sorgulandıktan sonra da serbest bırakıldı. 

Haberin Devamı

Â

Kalabalık aile tatilde: Doğmamış bebeğe öpücük

ÇOK KAZANAN SPORCULARDAN BİRİ
Conor McGregor karma dövüş sanatlarının en popüler isimlerinden biri olarak biliniyor.  2021 yılında dünyanın en çok kazanan sporcusu unvanını ele geçiren McGregor, 18 yaşından bu yana bu spor dalında ringlerde ter döküyor. 

BAKMADAN GEÇME!