İşte Benim Stilim 15 Ocak eleme gecesinde kim elenecek? - izle

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim 15 Ocak eleme gecesinde kim elenecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 09:49

Ünlülerden oluşan yarışmacılarıyla nefes kesen bir mücadelenin yaşandığı İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesi 15 Ocak 2016 Cuma yani bu bu akşam başlıyor. Peki ''İşte Benim Stilim 2016'da kim elenecek?'' yanıt bu akşam yayınlanacak İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesi'nde verilecek.

Haberin Devamı

Öykü Serter'in sunucusu olduğu İvana Sert, Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu ekranların fenomen moda ve tarz yarışması İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesi heyecanıyla devam ediyor.

Usta oyuncular Perihan Savaş ve Serdar Gökhan’ın konuk olduğu “Eleme Gecesi”nde jürinin oylaması ile üzgün surat rozeti alan yarışmacılardan hangileri elenecek?

İşte Benim Stilim 2016'nın 15 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanacak bölümünde eleme potasına giren isimler İnci Pars, Yeşim Erçetin ve Neslihan Önder oldu.

Geçtiğimiz hafta Esra Sönmezer'in elendiği İşte Benim Stilim 2016'da bu hafta kimin eleneceği merak konusu. Moda ve tarz tutkunlarının en sevdikleri yarışmada kimin eleneceğini bu akşam yani 15 Ocak Cuma gecesi saat 22:15'te TV8 canlı yayında hep birlikte öğreneceğiz. Bundan önce dilerseniz geçtiğimiz haftaki eleme gecesinde neler oldu, kısaca bundan bahsedelim.

Haberin Devamı

8 Ocak Cuma 2016 İŞTE BENİM STİLİM 2016'da neler oldu? Kim elendi?

İşte Benim Stilim 2016 yılının ilk eleme gecesi geçtiğimiz 8 Ocak Cuma günü gerçekleşti. Hande Yener ile Serdar Ortaç'ın muhteşem şarkılarıyla renk kattıkları bu gecede, İşte Benim Stilim kızları ''Dans ve 80'ler'' konsepti ile tarzlarını sergilediler.

Yarışmacılar tarafından yapılan oylama sonucunda elenecek isim olarak Esra Sönmezer ve Yeşim Çetin ön plana çıktı. Bu iki yarışmacı için jüri üyelerinin kullandıkları oylar şöyle; 

Hakan Akkaya: Esra

Hande Yener: Yeşim

İvana Sert: Esra

Neslihan Yargıcı: Yeşim

Uğurkan Erez: Yeşim

Jüri oylaması sonucunda Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim 2016'ya veda etti.

Öte yandan kostüm ve dans performansıyla jüriden gecenin en yüksek puanını alan Berna Öztürk 10 bin liralık haftanın ödülünün sahibi oldu.

15 Ocak 2016 İşte Benim Stilim Eleme Gecesi canlı yayını saat 22:15'ten itibaren tv8 yayın akışında olacak.

İşte Benim Stilim 2016 - 10. Bölüm Tanıtımı

İŞTE BENİM STİLİM YARIŞMACILARI KİMDİR?

 

BAKMADAN GEÇME!