İşte Benim Stilim 2016 Son Bölüm Kim Elendi?

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim 2016 Son Bölüm Kim Elendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2016 00:01

Türk televizyonlarının en sevilen moda yarışması İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesi ile saat 23:15'te başladı. Şimdi herkes İşte Benim Stilim'de kim elendi? diye merak içerisinde. Peki; İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesinde kim elendi? Jüri oylaması sonucunda Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim 2016'ya veda etti.

Haberin Devamı

Moda dünyasının tartışmasız en tarz ve en stil yarışması olan İşte Benim Stilim yeni sezonda İşte Benim Stilim 2016 adıyla geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Birbirinden güzel ünlü isimlerin yarıştığı İşte Benim Stilim 2016'da eleme gecesi heyecanı yaşandı. İşte Benim Stilim 2016'ya kim veda etti?

Öykü Serter’in sunuculuğunu, İvana Sert, Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez’in jüriliğini yaptığı ve birbirinden ünlü isimlerin yarıştığı İşte Benim Stilim 2016 tüm heyecanı ve Türkiye'nin en tarz kadını olmak için yarışan ünlü yarışmacıları ile kaldığı yerden devam ediyor.

İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi'ne Serdar Ortaç ve Hande Yener Damga Vurdu

İlk eleme gecesiyle muhteşem bir şova imza atan İşte Benim Stilim 2016'da yarışmacılar ''Dans ve 80'ler'' konsepti ile tarzlarını sergilediler. Bu gece yarışmaya Hander Yener ve Serdar Ortaç ise şarkılarıyla renk kattı.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİ OYLAMASI SONUCU

İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesinde yarışmacılar oylarını kullandı. Elemeye kalan Esra Sönmezer ve Yeşim Çetin için jüri üyelerinin kullandıkları oylar şöyle;

Hakan Akkaya: Esra

Hande Yener: Yeşim

İvana Sert: Esra

Neslihan Yargıcı: Yeşim

Uğurkan Erez: Yeşim

Jüri oylaması sonucunda Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim 2016'ya veda etti.

İşte Benim Stilim 2016 Eleme Gecesi Tanıtımı

İŞTE BENİM STİLİM 2016'DA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim 2016 eleme gecesinde ''kim elendi'' sorusu yapılan oylama sonucunda yanıt buldu. 

Elenmesi muhtemel yarışmacılar arasında Neslihan Önder, Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin yer alıyordu. Neslihan Önder diğer yarışmacılar tarafından koruma altına alındığı için Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin elenecek yarışmacılar oldu.

Jüri tarafından yapılan oylama sonucunda Yeşim 3 oy alarak İşte Benim Stilim 2016'da kaldı, Esra ise 2 oy alarak İşte Benim Stilim 2016'ya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI

YARIŞMACILAR: Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder

 

BAKMADAN GEÇME!