Berna Öztürk Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Berna Öztürk Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 16:00

Geçtiğimiz sezonu bomba gibi bir finalle tamamlayan İşte Benim Stilim All Star’dan sonra yeni sezona damgasını vuracak olan İşte Benim Stilim 2016 gündeme hızlı bir giriş yaptı. Aralarında Berna Öztürk’ün de yer aldığı, birbirinden güzel, şık ve stil sahibi 16 ünlü bayan yarışmacı ile sezona merhaba diyen yarışma tüm hızıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Aralarında Megastar Tarkan’ın eski sevgilisi Avukat Bilge Öztürk’ün kardeşi Berna Öztürk’ün de yer aldığı, birbirinden şık, güzel ve stil sahibi ünlü bayanın yer aldığı yarışmada, ünlüler kendi aralarında kıyasıya mücadele edecek. Kazanan 100 Bin TL’nin sahibi olacak. İşte Benim Stilim Berna Öztürk kimdir? İşte detaylar…

İşte Benim Stilim 2016 en şık kadınlarından Berna Öztürk'ü tanıyalım.

Berna Öztürk Kimdir

Berna Öztürk Kimdir?

Berna Öztürk, Megastar Tarkan’ın 8 yıl birlikte olduğu ve o dönemde Tarkan’la yaşadığı aşk ile magazin gündemini epeyce dolduran Avukat Bilge Öztürk’ün kardeşidir.

Berna Öztürk, 28 Nisan 1983 yılında dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde tamamlamıştır. 2001 yılından bu yana profesyonel olarak DJ’lik yapmaktadır.

Haberin Devamı

Ayrıca, Çarkıfelek’te hostes olarak karşımıza çıkan Öztürk, oyunculuk alanında da eğitim almıştır. Çeşitli dizi ve film projelerinde yan karakter olarak bulunarak kariyerini farklı bir alanda sürdürmüştür. Ülkemizin ilk kadın dj’lerinden olan Öztürk, 2008’de ‘’ Dancing In The Sun’’ adlı albümünü piyasaya çıkarmıştır.

Şu aralar müzikal çalışmalarına devam eden Berna Öztürk, yarışmaya katılma amacını sadece eğlence olarak değerlendirdi.

Berna Öztürk: Benim Stilim Maskülen!

Giyim stilini maskülen olarak tanımlayan Öztürk, “Amacım her işte olduğu gibi eğlenmek ve öğrenmek üzerine kurulu. Sevdiğim kıyafetleri sergilemeye dikkat edeceğim. İnsanların günlük hayatta kullanabileceği parçalara ağırlık vermek önceliğim olacak. Ayrıca, diğer yarışmacılarla değil kendimle rekabet ederim. Bu yüzden yarışmanın renkli yüzlerinden biri olacağıma inanıyorum” dedi.

Megastar Tarkan’ın Avukat Bilge Öztürk ile birlikteliği sırasında Berna Öztürk, magazin basınında sıkça aşk dedikoduları ile gündeme gelmiş ve Tarkan’ın zor anlar yaşamasına neden olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!