Esra Balamir Kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Esra Balamir Kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 11:54

İşte Benim Stilim 2016 yarışmacılarından Esra Balamir kimdir? Ünlü Sanatçı Esra Balamir İşte Benim Stilim 2016’ya neden katıldı? Esra Balamir nasıl şöhret sahibi oldu? İşte Benim Stilim 2016’nın güzel yarışmacısı Esra Balamir kaç yaşında? Esra Balamir’in kariyer ve özel hayatı ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının tartışmasız en tarz, en stil ve en moda programı İşte Benim Stilim yeni sezonu ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Tarz ve stil sahibi olmanın yöntemlerini tüm yarışmacılara ve ekran başında izleyen seyircilere öğreten İşte Benim Stilim 2016 birbirinden güzel ve eğlenceli yarışmacıları ile dört sezonu geride bıraktı.

Reyting rekorlarında zirve yapan moda yarışması yeni sezonun ilk programı ile geçtiğimiz hafta sevenleri ile buluştu. Ancak İşte Benim Stilim 2016 yeni sezonu ile hayranlarını şaşırttı. Programın beşinci sezonunda yarışmacı olarak ünlüler bir araya geldi. Şarkıcısından, DJ’ine mankeninden stilistine kadar sanat dünyasında büyük başarılar elde etmiş ünlüler İşte Benim Stilim 2016’da bir araya geldi.

Başarılı sunucu Öykü Serter’in sunumu ile ekranlara gelen İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında yer alan ünlüler kimler?

Haberin Devamı

En başarılı stil ve moda yarışması İşte Benim Stilim 2016’nın yeni sezonunda Aslızen, Berna Öztürk, Esra Sönmezer, İnci Pars, Pelin Suade, Elif Ece Uzun, Nil Karataş, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Esra Balamir, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin, Yasemin Öztürk, Simge Tertemiz, Hatice, Neslihan Önder gibi birbirinden iddialı isimler yer alıyor.

Siz takipçilerimiz için hazırlamış olduğumuz Kimdir? kategorisinde bugün müzik camiasının başarılı isimlerinden Esra Balamir’in özel hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenleri ele alacağız. İşte Esra Balamir’in hayatı!

Esra Balamir Kimdir

Esra Balamir Kimdir?

7 Eylül 1975 tarihinde Adana doğumlu olan Esra Balamir model, şarkıcı ve televizyon sunucusu. Kariyer hayatına ilk olarak Kral TV’de DJ’lik yaparak başlayan Esra Balamir, ardından başka bir kanalda kendi programını sunmaya başladı. Daha sonra başka bir kanalda Sabah Şekeri oldu.

Şafak Sezer ile ilk televizyon dizisini çeken Balamir, Böyle mi Olacak, Kabere Kabere ve Reyting Hamdi gibi dizilerde oyunculuk yaptı. Aynı yıl bir kanalda bir müzik programında sunuculuk yaptı. Sonrasında bir çok magazin programları sunan Balamir, model şarkıcı ve televizyon sunuculuğu yaptığı yıllarda başarılı çalışmalara imza attı.

Haberin Devamı

1998 yılında oyuncu Yalçın Dümer ile dünya evine giren Esra Balamir’in nikahını Recep Tayyip Erdoğan kıydı. Yalçın Dümer ile 1 yıl evli kalan ünlü sanatçı, bugüne kadar toplamda 5 albüm çıkarmıştır. Bir zamanlar ekranların popüler yarışmalarından Ünlüler Çiftliği’nde boy gösteren sanatçı, şimdilerde moda programı İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında tarz ve stilini sergiliyor.

BAKMADAN GEÇME!