GeriSeyahat Belçika yemekleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Belçika yemekleri

Belçika yemekleri

DİVAN Lokantası 11-20 Mart tarihleri arasında Belçika Yemekleri Haftası düzenliyor. Belçika mutfağının ünlü şeflerinden Jean-Luc Tagnon'un Divan Lokantası'nın usta aşçılarıyla birlikte hazırladığı Belçika Yemekleri Haftası'nda Belçika mutfağından örnekler sunulacak. Kurbağa bacağı, salyangoz, deniz mahsulleri, kuzu, dana, piliç ve ördek etiyle hazırlanan yemekler arasında, Andivli midye çorbası, Flaman usulü taze kuşkonmaz, hafif musu eşliğinde Ardennes jambonu, Mader soslu dana dili, Brüksel usulü dana uykuluğu ve geleneksel çikolata musu bulunuyor.

Rezervasyon için: (0212) 231 41 00

False