YÖK Başkanı, dekanlarla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

YÖK Başkanı, dekanlarla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2015 12:13

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç sosyal medya üzerinden, üniversitelerdeki fakültelerin sorunlarını tespit etmek ve çözüm bulmak amacıyla dekanlarla biraraya geldiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Prof. Dr. Saraç, dış hekimliği ve tıp fakülteleri için toplantılar yapıldığını, nisan ve mayıs aylarında hukuk, mühendislik, veterinerlik, ziraat ve su ürünleri fakültelerinin dekanlarıyla biraraya geleceğini söyledi.

YÖK Başkanı'nın twitter üzerine yaptığı açıklamada şöyle:
"Bazı fakültelerimizin mevcut durumlarını ve sorunlarını dekanları ile YÖK'te yaptığımız toplantılarda ele alıyoruz. Bu kapsamda 12 Mart'ta bazı diş hekimliği fakültelerimizin, 17 Mart'ta yine bazı tıp fakültelerimizin dekanlarının katılımıyla YÖK'te toplantılar gerçekleştirdik. 15 ve 17 Nisan'da tüm hukuk, 28 Nisan'da tüm mühendislik, 5 Mayıs'ta tüm veterinerlik, ziraat ve su ürünleri fakültelerimizin dekanları ile YÖK'te bir dizi toplantı yapacağız. Bu toplantılarda fakültelerimizin durumları, eğitim kalitelerinin arttırılması ve standartlarının yükseltilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Yükseköğretim sistemimizde mevcut olan sorunların çözümünde katkı sunabilecek ilgili kurumların değerli yöneticileriyle, YÖK'te, yıl içerisinde yapacağımız toplantılarda görüşülmesini önemsiyoruz."

YÖK Başkanı, dekanlarla buluşuyor

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!