Turizm ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Turizm ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 10:11

Turizm ödülleri sahiplerini buldu

Haberin Devamı

İZMİR Valiliği İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 40'ncı Turizm Haftası kapsamında düzenlediği 8'nci İzmir Turizm Ödülleri sahiplerini bulurken, turizm sezonu açılışı da gerçekleşti.
Törende, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ile Vali Mustafa Toprak'ın turizm sezonu ile ilgili konuşmalarının ardından sitilize halk dansları gösterisi etkinliğe renk kattı. Zeynep Hayat Atak tarafından hazırlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Stilize Halk Dansları Topluluğu'nun Kafkas, Artvin, Ege, Karadeniz yöresi dansları gösterisi ilgi ve beğeniyle izlendi.
Tur Operatörü kategorisinde Tutku Tur, Profesyonel Turizm Rehberi'nde Nejat Tek¸ İzmir Yerel Lezzetler Kategorisi'nde Bizim Mutfak Lokantası, Konaklama Tesisi (Resort Otel) Kategorisi'nde Cactus Club Yalı Hotels and Resort, Konaklama Tesisi (Şehir Oteli) kategorisinde SH Smart Hotels, Turizm Profesyoneli Kategorisi'nde Hilton Garden Inn Genel Müdürü Sevil Görgülü, Sağlık Turizmine Katkı Kategorisi'nde Balçova Termal Otel, Şef Aşçı Kategorisi'nde Mustafa Buğday, Özel Ödül Kategorisi'nde İZFAŞ/MARBLE-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Onur Ödülü Ilıca Otel başta çok sayıda oteli turizme kazandıran Nail Özkardeş ile Temmuz ayında emekli olacak olan İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz'e verildi.
Ödüller İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan ve İl Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ile ETİK Başkanı Mehmet İşler tarafından dağıtıldı.
Etkinlik ödül töreninin ardından kokteyl ile sürdü.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: TurizmHaftsi

01)Sırrı Aydoğan, Hakan Tanık
02) Sırrı Aydoğan, Sevil Görgülü
03) Mustafa Toprak, Gül Şener
04)Nail Özkardeş, Mustafa Toprak
05)Işılay Saygın, Mustafa Toprak
06)Mehmet İşler, Abdülaziz Ediz, Mustafa Toprak
07)Toplu foto
08)Hasan, Mehmet Önen
09)Funda Çam Bayram Akdemir
10)Halis Tuğan, Muzaffer- Bircan Tağıl, Necdet Polat, Aydoğan Aslan, Timur Yurtseven
11) Asuman Pınar, Esin Yücel, Başak Tunca, Pınar Mesta, Vahit Akan, Murat Ağbaba, Selvan İsenç, Pınar Ersoy, Ahmet Dilek
12)Musa Üzüm, Aydın Ustagil, Fikret Karagülle, Ramazan Kaya, Günay Cambaz, İsmail Zararsız
13)Sema- Bülent Cinel
14)Hami Torcu, Kenan Özdemir
15)Hilal İkiz
16)Selin Uçur
17)İzmir Aşçılar Derneği Üyeleri
18-30) DEÜ Stilize Halt Dansları Topluluğu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!