CV Tasarım Yarışması sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

CV Tasarım Yarışması sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 10:50

“KENDİNİ Özgürce İfade Et!" sloganıyla bu yıl İzmir’de 7’ncisi düzenlenen ve 20 Kasım’da sona eren CV Tasarım Yarışması’nda İstanbul’dan Derya Akca birinci olurken ikincilik İzmir’den Nurcan Aslan ve İstanbul’dan Ali Osman Ünal arasında paylaşıldı. Yarışmanın üçüncüsü ise yine İzmir’den Beste Sakman oldu.

Haberin Devamı


Bu yıl ilk kez oluşturulan “En İyi Kapak Yazısı" kategorisinde de İzmir’den Akın Berk birinci, Aydın’dan Halil Atar ikinci ve Denizli’den Okan Durmaz Can üçüncü oldu. Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu EGİFED’in desteği ile gerçekleştirilen organizasyonda dereceye girenler ödül olarak Destek Patent firmasından staj olanağı kazandı. Yarışmayı düzenleyen Solis Proje Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Veli Olgundeniz, yarışmaya olan ilginin her geçen yıl daha fazla arttığını belirterek CV Tasarım Yarışması’nın ulusal çapta bir organizasyon olduğunu ve bu yıl yarışmaya tüm Türkiye’den 120 başvuru gerçekleştiğini söyledi. Olgundeniz ayrıca yarışmanın amacının gençlerin kendilerini kalıplardan uzaklaşarak özgürce ifade etmeye sevk etmek ve yaratıcılığı özendirmek olduğunu vurguladı.
Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Temel Aycan Şen de günümüz iş dünyasında farklı düşüncenin ve inovasyonun önemine dikkat çekerek bu tür yarışmaların gençleri yaratıcılığa teşvik etmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!