Modifiye ilgisi

Güncelleme Tarihi:

Modifiye ilgisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2018 17:44

Altınpark’ta düzenlenen Otopia Otomobil Festivali’nde, modifiye araçlar büyük ilgi gördü. Başkentliler cep telefonlarıyla araçların gösterilerini çekti.

Haberin Devamı

Ankara’da düzenlenen Otopia Otomobil Festivali'nde sergilenen 300’den fazla modifiye araç, vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Altınpark Fuar Merkezi’nde düzenlenen festival renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte, vatandaşlar araçlara yoğun ilgi gösterdi. Festivale gelenler, cep telefonları ile otomobillerin gösterilerini çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Organizasyon komitesinde yer alan Ali Alpin, “Ankara’ya modifiye araçları tanıtmak için geldik. Tükiye’nin en hızlı, en yüksek sesli arabaları, görsel olarak değişik araçlar sergileniyor” dedi.

300 BEYGİR Şahin

Festivalde, 1990 model Şahin marka otomobilini sergileyen üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Abdülkadir Kaya da, “Aracımızın motorunu değiştirdik. Şu anda 300 beygir. Turbo yükledik. Konya’da resmi yarışlara katılıyoruz. Uzun bir emek var. Bu hale gelmesi yaklaşık 1 yılı buldu ve 60 bin liraya mâl oldu” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!